How to Make Smoked Meatloaf

Jak udělat kouř Meatloaf



V tomto videu Joe kouří nějaký sekanou, velmi snadný recept. Možná si myslíte, že je to pokorné, ale ve skutečnosti je to jídlo vhodné pro krále (zejména když je kouřen na kuřáka Bradley).

Ingredients

1,5 libry libového mletého hovězího masa

1 vejce

1 šálek mléka

1 šálek strouhanky

1 nakrájená cibule

1 ČL košer soli

1 ČL mletého pepře

Na polevu:

⅓ Šálek kečupu smíchaného se 2 lžícemi hořčice

Preparation

Do mísy dejte mleté hovězí maso, vejce, mléko, strouhanku, cibuli nakrájenou na kostičky, košer sůl, mletý pepř a vše rukama promíchejte.

Misku dejte stranou a vyndejte rošt a položte na něj pergamenový papír.

Umístěte sekanou na pečicí papír a vytvořte kulatý tvar sekané.

Vložte sekanou do udírny Bradley. Pod sekanou vložte 6 bílých sušenek, nastavte teplotu vaření na 320ºF (160ºC) a dobu uzení na 1 hodinu a 40 minut.

Zatímco se sekaná udí, smíchejte polevu dohromady.

Jakmile je vnitřní teplota sekané 140ºF (60ºC), přidejte na sekanou polevu.

Sekanou s polevou vložíme zpět do udírny a udíme další hodinu, nebo dokud vnitřní teplota nedosáhne 160ºF (71ºC).

Recept od: Kouření s Joem

Bílý ořech
 Dřevo

Biskety Hickory pro kuřáky Bradley

Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.

Shop Now