Jak udělat kouř Dušené maso
Klasika domácnosti pro nedělní rodinné shromáždění. Tato uzená pečeně je jemná a plná chuti.
Ingredients
Pečeně:
3 lb sklíčidlo pečeně
1 PL česnekového prášku
1 ČL košer soli
1 PL cibulového prášku
1 ČL černého pepře
Dusit:
2 šálky loupané perlové cibule
2 šálky rozpůlených červených brambor blaženosti
2 šálky mrkve, nakrájené na plátky
2 šálky hovězího vývaru
1 šálek červeného vína
1 PL čerstvého tymiánu
1 lžička ancho chile prášku
1 PL čerstvého rozmarýnu
2 Sušené chipotle papričky
Preparation
Smíchejte cibulový prášek, košer sůl, cibulový prášek a pepř a pečenou směs potřete.
Nastavte teplotu udírny na 180 °F (82 °C) a předehřejte ji.
Pečeně udíme 1 1/2 hodiny. Pro tento recept můžete použít pekanové biskety.
Poté vyjměte pečínku z udírny a dopečete ji na grilu. Předehřejte gril na 275 °F (135 °C).
Do velké holandské trouby přidejte uzenou pečeně, cibuli, brambory, mrkev, hovězí vývar, červené víno, tymián, ancho chile prášek, rozmarýn a chipotle papričky.
Vložte holandskou troubu do grilu a pečte 4 až 5 hodin nebo dokud maso nezměkne.
Pekanový ořech
Dřevo
Se sladkou a jemnou chutí, která z něj dělá jemnějšího bratrance Hickory, se pekanové bisquette dobře hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, jehněčímu, zvěřině a vodní drůbeži.
Shop Now