How To Make Smoked Pot Roast

Jak udělat kouř Dušené maso



Klasika domácnosti pro nedělní rodinné shromáždění. Tato uzená pečeně je jemná a plná chuti.

Ingredients

Pečeně:

3 lb sklíčidlo pečeně

1 PL česnekového prášku

1 ČL košer soli

1 PL cibulového prášku

1 ČL černého pepře

Dusit:

2 šálky loupané perlové cibule

2 šálky rozpůlených červených brambor blaženosti

2 šálky mrkve, nakrájené na plátky

2 šálky hovězího vývaru

1 šálek červeného vína

1 PL čerstvého tymiánu

1 lžička ancho chile prášku

1 PL čerstvého rozmarýnu

2 Sušené chipotle papričky

Preparation

Smíchejte cibulový prášek, košer sůl, cibulový prášek a pepř a pečenou směs potřete.

Nastavte teplotu udírny na 180 °F (82 °C) a předehřejte ji.

Pečeně udíme 1 1/2 hodiny. Pro tento recept můžete použít pekanové biskety.

Poté vyjměte pečínku z udírny a dopečete ji na grilu. Předehřejte gril na 275 °F (135 °C).

Do velké holandské trouby přidejte uzenou pečeně, cibuli, brambory, mrkev, hovězí vývar, červené víno, tymián, ancho chile prášek, rozmarýn a chipotle papričky.

Vložte holandskou troubu do grilu a pečte 4 až 5 hodin nebo dokud maso nezměkne.

Pekanový ořech
 Dřevo

Pekanové biskety pro kuřáky Bradley

Se sladkou a jemnou chutí, která z něj dělá jemnějšího bratrance Hickory, se pekanové bisquette dobře hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, jehněčímu, zvěřině a vodní drůbeži.

Shop Now