Jak udělat kouř Kořeněné hovězí trhané
Marinovaná v kořeněné směsi a uzeném nízkém a pomalém až dokonalosti: Tento uzený pikantní hovězí trhaný recept je nejlepší občerstvení vůbec!
Ingredients
2 libry oříznutého hovězího nahoře nebo dole, kulaté, svíčková, flank steak nebo divoká zvěřina
1 láhev tmavého piva
1 šálek sójové omáčky
¼ šálku worcesterové omáčky
4 lžíce hrubého mletého černého pepře
3 PL hnědého cukru
1 lžička konzervační soli
½ ČL česnekové soli
Preparation
V misce smícháme tmavé pivo, sójovou omáčku, worčestrovou omáčku, 2 lžíce černého pepře, hnědý cukr, nakládací sůl a česnekovou sůl.
Z hovězího masa odstraňte přebytečný tuk a nakrájejte maso na 1/4 palce silné plátky proti zrnu.
Plátky vložíme do uzavíratelného plastového sáčku a směsí z mísy nalijeme na hovězí maso, sáček vymačkáme, aby se vše pokrylo marinádou. Uzavřete sáček a dejte přes noc do chladničky.
Následující den nastavte teplotu udírny na 180 °F (82 °C) a předehřejte ji.
Vyndejte maso z lednice a marinádu vyhoďte.
Plátky osušte papírovými utěrkami a přidejte je na udírny.
Maso uďte 4 až 5 hodin, nebo dokud není trhanec suchý, ale stále žvýkací. Pro tento recept můžete použít hickory biskety.
Poté vyndejte trhanec z udírny a přendejte do uzavíratelného plastového sáčku, dokud je ještě teplý. Necháme hodinu odpočívat při pokojové teplotě s otevřeným sáčkem.
Bílý ořech
Dřevo
Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.
Shop Now