Jak udělat kouř Carne Asada Recept steaku sukně
Tato uzená Carne Asada je vše, co potřebujete pro perfektní letní noc!
Ingredients
2 libry steak sukně
Pro mazání:
1 PL sladké papriky
1 ČL košer soli
¼ ČL mletého kmínu
¼ ČL čerstvě mletého černého pepře
Marináda:
3 pomeranče, odšťavněné
4 limetky, odšťavněné
2 citrony, odšťavněné
½ šálku koriandru, nasekaného
¼ šálku olivového oleje
1 ČL soli
½ lžičky kmínu
½ lžičky pepře
1 jalapeňo, mleté
3 stroužky česneku, nasekané
Preparation
Ve střední misce připravte marinádu: smíchejte pomerančovou šťávu, limetkovou šťávu, citronovou šťávu, koriandr, olivový olej, sůl, kmín, pepř, jalapeño a česnek a dobře prošlehejte, aby se sůl rozpustila.
Maso vložte do velkého uzavíratelného sáčku. Maso zalijeme marinádou a necháme 2 hodiny uležet v lednici.
Vyjměte steak z marinády. V malé misce udělejte utěrku s paprikou, solí, kmínem a černým pepřem. Touto směsí okořeníme maso a necháme 30 minut odležet.
Předehřejte udírnu na 225 °F (107 °C). Maso uďte 45 minut, pro tento recept můžete použít třešňové biskety.
Vyjměte steak z udírny, doděláte ho na grilu. Předehřejte gril na 450 °F (232 °C) a opékejte, dokud vnitřní teplota nedosáhne 135 °F (56 °C) pro medium-rare.
Před podáváním nechte 10 minut odpočinout.
Třešeň
Dřevo
Cherry Bisquettes poskytují jemné, sladké a ovocné aroma ideální pro uzení drůbeže, ryb, mořských plodů, hovězího, vepřového, jehněčího, vodní drůbeže, zeleniny a sýra.
Shop Now