How To Make Smoked Carne Asada Skirt Steak Recipe

Jak udělat kouř Carne Asada Recept steaku sukně



Tato uzená Carne Asada je vše, co potřebujete pro perfektní letní noc!

Ingredients

2 libry steak sukně

Pro mazání:

1 PL sladké papriky

1 ČL košer soli

¼ ČL mletého kmínu

¼ ČL čerstvě mletého černého pepře

Marináda:

3 pomeranče, odšťavněné

4 limetky, odšťavněné

2 citrony, odšťavněné

½ šálku koriandru, nasekaného

¼ šálku olivového oleje

1 ČL soli

½ lžičky kmínu

½ lžičky pepře

1 jalapeňo, mleté

3 stroužky česneku, nasekané

Preparation

Ve střední misce připravte marinádu: smíchejte pomerančovou šťávu, limetkovou šťávu, citronovou šťávu, koriandr, olivový olej, sůl, kmín, pepř, jalapeño a česnek a dobře prošlehejte, aby se sůl rozpustila.

Maso vložte do velkého uzavíratelného sáčku. Maso zalijeme marinádou a necháme 2 hodiny uležet v lednici.

Vyjměte steak z marinády. V malé misce udělejte utěrku s paprikou, solí, kmínem a černým pepřem. Touto směsí okořeníme maso a necháme 30 minut odležet.

Předehřejte udírnu na 225 °F (107 °C). Maso uďte 45 minut, pro tento recept můžete použít třešňové biskety.

Vyjměte steak z udírny, doděláte ho na grilu. Předehřejte gril na 450 °F (232 °C) a opékejte, dokud vnitřní teplota nedosáhne 135 °F (56 °C) pro medium-rare.

Před podáváním nechte 10 minut odpočinout.

Třešeň
 Dřevo

Třešňové biskety pro kuřáky Bradley

Cherry Bisquettes poskytují jemné, sladké a ovocné aroma ideální pro uzení drůbeže, ryb, mořských plodů, hovězího, vepřového, jehněčího, vodní drůbeže, zeleniny a sýra.

Shop Now