Jak udělat kouř Masové koule
V tomto videu Joe kouří některé masové kuličky a přidává je do lahodné špagetové omáčky.
Ingredients
1 libra libového mletého hovězího masa
1 ČL soli
1 ČL pepře
⅔ Šálek strouhanky
⅔ Šálek mléka
1 Jemně nakrájená cibule
1 velké vejce
Na omáčku:
1 PL oleje
Nakrájená cibule
4 šálky nakrájených hub
2 lžíce másla
Tymián
Oregano
28 oz plechovka nakrájených rajčat
1 plechovka rajčatového protlaku
⅔ ČL soli
1 ČL pepře
½ šálku nakrájených oliv
½ česneku hlavy
Voda
Víno je volitelné
Preparation
Do mísy přidejte mleté hovězí maso, sůl, pepř, strouhanku, mléko, na kostičky nakrájenou cibuli a jedno vejce a rukama důkladně promíchejte.
Z mletého hovězího masa rukama udělejte masovou kouli a položte je na mřížku.
Zasuňte stojan do udírny a změňte teplotu vaření na 290ºF (143°C), dobu vaření 2 hodiny, dobu uzení 2 hodiny a do udírny přidejte 6 bílých sušenek.
Zatímco se masové kuličky udí, připravte si omáčku na špagety. Na jednu pánev přidejte olej a na kostičky nakrájenou cibuli. Na samostatnou pánev přidejte půl tyčinky másla a přidejte 4 šálky nakrájených hub.
Do vaší houbové pánve přidejte česnek a promíchejte, poté nalijte pánev s houbami do směsi rajčatové pasty, přidejte 2 šálky vody a nechte vařit. (1 šálek vína je volitelný)
Naplňte velký hrnec vodou a nechte vařit, zatímco se vaří, přidejte špagety, dokud nejsou Al Dente nebo podle vaší chuti.
Jakmile jsou masové kuličky hotové, přidejte je do směsi rajčat.
Jakmile jsou špagety hotové, vložte do nich směs rajčat a masové kuličky a užijte si to!
Recept od: Kouření s Joem
Bílý ořech
Dřevo
Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.
Shop Now