How To Make Brined Smoked Beef Brisket

How To Make Brined Smoked Beef Brisket



This smoked brisket has a few secrets: it is brined, generously seasoned with lots of spices, and smoked low and slow to perfection.

Ingredients

Hrudník o hmotnosti 5 až 7 liber

½ šálku košer soli

1 hrnek hnědého cukru

Pro mazání:

2 PL soli

3 lžíce čerstvě namletého černého pepře

2 lžíce chilli prášek

2 PL česnekového prášku

2 PL cibulového prášku

2 ČL kajenského pepře

Preparation

Začněte rozpouštět sůl a cukr v 6 litrech vroucí vody. Poté do této směsi přidejte 6 šálků ledu a nechte vychladnout. Vložte hruď do tohoto nálevu a přikryjte ho.

Necháme přes noc uležet v lednici.

Vyjměte hrudí z lednice a osušte ji. V malé misce přidejte ingredience na potírání. Hrudník ochutíme směsí na tření.

Předehřejte udírnu na 250 °F (121 °C).

Umístěte hruď do udírny, tukovým uzávěrem dolů a kuřte 3 hodiny. K tomu můžete použít mesquite bisquettes.

Po 3 hodinách vyjměte hrudí, zabalte je do fólie a vložte zpět do udírny, přičemž zvyšte teplotu na 275 °F (135 °C). Vařte další 3 hodiny nebo dokud nedosáhne vnitřní teploty 204 °F (96 °C).

Poté odstraňte fólii a vložte ji zpět na udírnu na dalších 30 minut.

Vyjměte z udírny a před podáváním nechte asi 15 minut odpočinout.

Mesquite
 Dřevo

Biskety Mesquite pro kuřáky Bradley

Jako nejsilnější z udírenských dřev se skvěle doplňuje s bohatými masy, jako je steak, kachna a jehněčí maso se svou silnější, o něco sladší a jemnější chutí než Hickory.

Shop Now