Jak udělat kouř Hamburgery recept
Připravte se na to, aby své hamburgery přesunuli na další úroveň s tímto lahodným receptem uzeného hamburgeru! Šťavnaté a chutné hamburgery jsou naplněny kouřovou chutí a kořeny k dokonalosti, což z nich činí perfektní pochoutku pro jakékoli BBQ nebo se setkávat s přáteli a rodinou. Vypněte je svými oblíbenými polevami a užívejte si!
Ingredients
2 libry mletého hovězího masa
1 PL worcesterské omáčky
2 lžíce košer soli
2 PL mletého pepře
1 PL česnekového prášku
Preparation
Maso smícháme se zbytkem ingrediencí.
Vytvarujte 8-10 placiček, pevně je přitlačte k sobě.
Nastavte teplotu udírny na 180 °F (82 °C) a předehřejte ji.
Udit hamburgery po dobu 2 hodin. Pro tento recept můžete použít mesquite bisquettes.
Podávejte s oblíbenými polevami.
Mesquite
Dřevo
Jako nejsilnější z udírenských dřev se skvěle doplňuje s bohatými masy, jako je steak, kachna a jehněčí maso se svou silnější, o něco sladší a jemnější chutí než Hickory.
Shop Now