How To Make Smoked Burgers Recipe

Jak udělat kouř Hamburgery recept



Připravte se na to, aby své hamburgery přesunuli na další úroveň s tímto lahodným receptem uzeného hamburgeru! Šťavnaté a chutné hamburgery jsou naplněny kouřovou chutí a kořeny k dokonalosti, což z nich činí perfektní pochoutku pro jakékoli BBQ nebo se setkávat s přáteli a rodinou. Vypněte je svými oblíbenými polevami a užívejte si!

Ingredients

2 libry mletého hovězího masa

1 PL worcesterské omáčky

2 lžíce košer soli

2 PL mletého pepře

1 PL česnekového prášku

Preparation

Maso smícháme se zbytkem ingrediencí.

Vytvarujte 8-10 placiček, pevně je přitlačte k sobě.

Nastavte teplotu udírny na 180 °F (82 °C) a předehřejte ji.

Udit hamburgery po dobu 2 hodin. Pro tento recept můžete použít mesquite bisquettes.

Podávejte s oblíbenými polevami.

Mesquite
 Dřevo

Biskety Mesquite pro kuřáky Bradley

Jako nejsilnější z udírenských dřev se skvěle doplňuje s bohatými masy, jako je steak, kachna a jehněčí maso se svou silnější, o něco sladší a jemnější chutí než Hickory.

Shop Now