How to Make Smoked Beef Short Ribs

Jak udělat kouř Hovězí krátká žebra recept



Tato lahodná uzená krátká žebra budete mít více!

Ingredients

Hovězí žebra

Hořčice

Směs hnědého cukru, česneku, pepře, soli a papriky

Zadní vrátka party rub

Na dochucení:

hnědý cukr

Máslo

Miláček

Hnědý cukr, česnek, pepř, sůl a směs papriky

Poleva na žebra a barbecue omáčka

Preparation

Papírovou utěrkou stáhněte membránu svých žeber a potřete žebro hořčicí.

Pomocí koření a posypte jím celé žebro, otočte žebro a udělejte to samé.

Nechte žebro s kořením 15 minut odležet.

Předehřejte udírnu a nechte ji běžet na 250 stºF (121°C), přidejte 5-6 bisket do udírny, nechte dobu uzení 3 hodiny a pokračujte vkládáním žebra do udírny.


Po 1 hodině znovu zkontrolujte žebra, pokud jsou stále suchá, postříkejte je vodou a otočte stojanem a znovu nastříkejte vodu.

Po 3 hodinách vyndejte žebra a na alobal posypte hnědým cukrem, na hnědý cukr dejte plátky nesoleného másla, na hnědý cukr a máslo pokapejte med, přidejte stejnou kořenící směs, jako jste použili, vložte žebírkovou kost -stranou nahoru a dvojitě zabalte žebro do hliníkové fólie.

Žebro s hliníkem vložíme zpět na rošt a udíme další 2 hodiny.

Po dvou hodinách žebra vyndejte a omáčejte je žebrovou polevou a BBQ omáčkou.

Vložte žebro do udírny na další hodinu, jakmile bude hotové, vyndejte ho a užívejte si!

Recept od: Michael Demagistris – Šéfkuchař Michael Demagistris