Jak zajistit, aby Hickory kouřil Prime Rib Recept
Toto uzené hlavní žebro Hickory je pomalu pečené k dokonalosti! Ideální recept na hlavní stravování.
Ingredients
8-10 lb 4-kostní prvotřídní žebírka
3 PL dijonské hořčice
2 PL worcesterské omáčky
2 PL sušeného rozmarýnu
2 ČL sušeného tymiánu
4 Stroužek česneku, rozmačkaný na pastu
Hrubá sůl a čerstvě mletý černý pepř
Preparation
Ořízněte tukový uzávěr pečeně, pokud je více než ¼ palec tlustý. Pečeně svažte mezi kostmi řeznickým provázkem.
V malé misce smíchejte hořčici, worcesterskou omáčku, rozmarýn, tymián a česnek.
Směs naneseme na maso a bohatě dochutíme solí a pepřem. Necháme odkryté v lednici 8 hodin odležet.
Předehřejte si udírnu na 250 °F (121 °C) Umístěte hlavní žebro dovnitř udírny a kuřte ji asi 4 hodiny nebo dokud vnitřní teplota nedosáhne 125 °F (52 °C) pro vzácné nebo 135 °F (57 °C). ) pro středně vzácné. Pro tento recept použijte piškoty z bílého ořechu.
Maso vyjmeme z udírny a volně zabalíme alobalem. Necháme 30 minut odpočinout.
Na krájení masa použijte ostrý nůž. Podle chuti podávejte s křenem.
Bílý ořech
Dřevo
Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.
Shop Now