How to make Smoked Picanha Roast

Jak udělat kouř Picanha pečeně



Tato pečeně Picanha od Gerarda má úžasné příchutě a sladkou a něžnou chuť, nechcete si to nechat ujít!

Ingredients

1 kg picanha

Kamenná sůl

Pepř

Preparation

*Před čímkoli zapněte udírnu Bradley P-10 a nechte ji asi 20 minut kouřit, než si dáte picanhu*

Vezměte si kamennou sůl a posypte solí celou picanhu. Nezapomeňte ji posypat z obou stran.

Posypte pepřem na picanha.

Přidejte picanhu do udírny Bradley P-10 a nastavte teplotu na 250ºF (121ºC) po dobu jedné hodiny. Po jedné hodině zkontrolujte picanhu a ujistěte se, že vnitřní teplota je 115ºF (46ºC).

Nechte picanhu odpočívat v udírně Bradley dalších 25 minut.

Vyndejte opékání a picanhu opékejte 2 minuty z každé strany, nechte picanhu dalších 15 minut odpočívat.

Nakrájejte na picanha a užívejte si!

Recept od: Grod grily