Jak udělat kouř Picanha pečeně
Tato pečeně Picanha od Gerarda má úžasné příchutě a sladkou a něžnou chuť, nechcete si to nechat ujít!
Ingredients
1 kg picanha
Kamenná sůl
Pepř
Preparation
*Před čímkoli zapněte udírnu Bradley P-10 a nechte ji asi 20 minut kouřit, než si dáte picanhu*
Vezměte si kamennou sůl a posypte solí celou picanhu. Nezapomeňte ji posypat z obou stran.
Posypte pepřem na picanha.
Přidejte picanhu do udírny Bradley P-10 a nastavte teplotu na 250ºF (121ºC) po dobu jedné hodiny. Po jedné hodině zkontrolujte picanhu a ujistěte se, že vnitřní teplota je 115ºF (46ºC).
Nechte picanhu odpočívat v udírně Bradley dalších 25 minut.
Vyndejte opékání a picanhu opékejte 2 minuty z každé strany, nechte picanhu dalších 15 minut odpočívat.
Nakrájejte na picanha a užívejte si!
Recept od: Grod grily