Jak provést pomalu kouřený Prime Rib Pečeně
Tento recept na Prime Rib vás vyhraje! Pomalu kouřil a kouřil na Bradleyho kuřáka.
Ingredients
1 4kostní prvotřídní žebrová pečeně
5 polévkových lžic košer soli
5 lžic mletého černého pepře
Čerstvý nasekaný tymián
Čerstvý nasekaný rozmarýn
Preparation
Předehřejte udírnu na 250 °F (121 °C) po dobu 15 minut.
Smícháme ingredience na koření a směsí potřeme maso.
Kouřte základní žebro, dokud vnitřní teplota nedosáhne 120 °F (49 °C) po dobu asi 4 hodin. Můžete použít pekanové biskety. Vyjmeme z udírny a necháme asi 15 minut odležet.
Opékání:
Zatímco pečeně odpočívá, předehřejte gril na 450 °F (232 °C). Poté přidejte hlavní žebro na dalších 15 minut a v polovině otočte.
Vyjměte ji z udírny a před krájením počkejte asi 30 minut.
Pekanový ořech
Dřevo
Se sladkou a jemnou chutí, která z něj dělá jemnějšího bratrance Hickory, se pekanové bisquette dobře hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, jehněčímu, zvěřině a vodní drůbeži.
Shop Now