How To Make Sunday Beef Roast

Jak udělat Nedělní hovězí pečeně



Klasický nedělní recept na hovězí pečeně! Uzeno nízké a pomalé pro skvělé víkendové rodinné shromáždění.

Ingredients

3 až 3 ½ lb hovězího kulatého, zadního nebo svíčkové pečeně

2 šálky hovězího vývaru

1 Velký červenohnědý brambor, oloupaný a nakrájený na kousky

2 mrkve, oloupané a nakrájené na kousky

2 řapíkatý celer, nakrájený na kousky

2 snítky tymiánu

1 Malá cibule, nakrájená na kousky

3 PL extra panenského olivového oleje

Třít:

3 PL česnekového prášku

2 PL soli

2 PL mletého černého pepře

1 ČL chilli prášek

½ lžičky kmínu

Preparation

Pečeni potřeme ze všech stran olivovým olejem a vložíme do pekáče tukem nahoru.

V malé misce smícháme ingredience. Touto směsí maso dobře okořeníme a na dno pánve zalijeme hovězím vývarem.

Nastavte teplotu udírny na 320 °F (160 °C) a předehřejte ji. Pečeně vařte 40 až 50 minut, nebo dokud nebude zevně opečené. Pro tento recept můžete použít hickory biskety.

Snižte teplotu na 225 °F (107 °C). Přidejte zeleninu a tymián do vývaru, zakryjte alobalem a pokračujte v vaření asi 2 až 3 hodiny, nebo dokud vnitřní teplota masa nedosáhne 135 °F (57 °C) u medium-rare.

Vyjměte z udírny a před podáváním nechte 10 minut odpočinout.

Bílý ořech
 Dřevo

Biskety Hickory pro kuřáky Bradley

Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.

Shop Now