Hovězí stopka Nudlová polévka
To se nyní bude opakovat. Uzené hovězí stoky jsou něžné. Vývar je tak hluboký a bohatý. Je to ideální pro ty deštivé dny, zimní dny nebo jen jakýkoli den. Traising opravdu pomáhá budovat vývar. Nepřeskočte na to!
Ingredients
4 hovězí stopky – omyté dočista, aby byly odstraněny úlomky kostí
Sůl a pepř
6 šálků hovězího vývaru
4 hvězdný anýz
½ tyčinky skořice
3 Bobkové listy
2 polní rajčata – nakrájená na kostičky
6 stroužků česneku
1 cibule – nakrájená nahrubo
4 zelené cibule – nakrájíme nahrubo
2” Kousek čerstvého zázvoru – nasekaný
2 lžíce cukru
½ šálku sójové omáčky
¼ šálku mirinu
Dokončete misku:
Nudle
Baby bok choy
Fazolové klíčky
Zelené cibule
Červené chilli
Cokoliv chceš!
Preparation
Začněte tím, že zahřejete Bradley Smoker na 250ºF (121,1ºC) provozování pivních bisket. Jakmile to běží na tempu, osolte své hovězí maso a nechte ho koupat v udírně po dobu 2 hodin. Jakmile uplyne čas, vyjměte z udírny a přineste na varnou desku pro část dušení.
Do velkého hrnce na polévku přidejte všechny ingredience. Umístěte do hrnce také hovězí maso a snažte se je položit naplocho, aby drželo část tvaru, zatímco se vaří. Přiklopte poklicí a přiveďte k varu. Nechte to vařit asi 3 hodiny. Hotové bude, až bude hovězí maso měkké.
Vyjměte hovězí maso a kosti a poté z vývaru sceďte zbytek ingrediencí. Pozor, bude horko. Umístěte očištěnou polévku zpět na varnou desku a připravte se na sestavení vaší mísy!
Začněte tím, že do mísy umístíte uvařené nudle a poté velké množství hovězího masa. Přidejte cokoli jiného, co chcete. Dolijte misku horkým vývarem a ozdobte!
Užívat si!
Recept od: Cory Walby – zkušební kuchyně v sobotu večer
Pivo
Dřevo
Pivní biskety pro chmelové uzené pokrmy. Ideální k hovězímu masu, kuřecímu masu, žebírkám nebo klobáse.
Shop Now