Hickory Smoked Beef Jerky Recipe

Hickory kouřil Sušené hovězí Recept



Vyzkoušejte tento recept na hovězí masové hovězí maso. Veškerá sůl v sójové omáčce a teriyaki bude působit jako lék na maso. Po marinování kouř/suchý v nějakém hickory při 160 stupních po dobu 6 až 8 hodin. To dělá asi 5 liber masa. Použil jsem Eye of Round, ale dělá to opravdu pěknou práci, pokud také používáte hrudník. Někteří nemají rádi Teriyaki, ale to rozhodně stojí za vyzkoušení. Přidejte do léčby více kajenské nebo horké omáčky, pokud máte rádi trochu více tepla. Nebo můžete posypat pepřem nebo mleté ​​pepřové vločky na plátky, než je vysukujete v kuřáku.

Všechny ingredience mohou být víceméně, jak si přejete svůj vlastní vkus, kromě sóje a Worcestershire, což může být více. Musíte mít dostatek tekutiny, abyste zakryli maso. Hnědý cukr a kukuřičný sirup nebo melasa mohou mít chuť na sladkost nebo vůbec nepoužívejte.

Ingredients

Nějaké oko z kulatého řezu o tloušťce 3/16 palce

15 – 20 uncí Sojová omáčka – jakákoli značka

15 oz. Worcestershire omáčka – Lea & Perrins – Preferováno

15 – 20 uncí Teriyaki omáčka – jakákoli značka

2 – 4 polévkové lžíce tmavě hnědého cukru – jakákoli značka

2 – 4 lžíce česnekového prášku – jakákoli značka

2 – 4 polévkové lžíce cibulového prášku – jakákoli značka

2 – 4 lžičky kajenského pepře – jakákoli značka

5 uncí láhev Liquid Smoke – Jakákoli značka jakéhokoli typu – toto můžete vynechat, pokud uzení masa.

2 – 4 oz. Tmavý kukuřičný sirup nebo melasa pro ještě větší chuť – jakákoli značka

1 – Velmi ostrý nůž

Preparation

Přidejte všechny tekuté přísady do nádoby. Upřednostňuje se s víkem, nebo zakryjte plastovým obalem.

Nyní přidejte všechny ostatní přísady do nádoby a často míchejte.

Odřízněte co nejvíce tuku z prsou nebo požadovaného masa. Je to tuk na mase, který se pokazí (žlukne), ne
maso.

Maso nakrájíme na co nejtenčí plátky (cca 3/16″).
Pro usnadnění krájení masa na tenké plátky zmrazte, dokud se nevytvoří ledové krystalky.
To umožňuje více plátků a rychlejší dobu sušení. Vložte do marinády nakrájené na plátky.

Ujistěte se, že je všechno maso pokryté přísadami a občas promíchejte, abyste zajistili všechny oblasti
maso bylo vystaveno marinádě.

Přikryjte a dejte do lednice na 24 hodin nebo déle, za občasného protřepání nebo promíchání masa ještě alespoň 2x.

Po marinování 6 až 8 hodin uďte/sušte v trochě bílého ořechu při 160 stupních.

Bílý ořech
 Dřevo

Biskety Hickory pro kuřáky Bradley

Silná a sladká chuť Hickory Bisquettes z nich dělá jedno z nejoblíbenějších dřev pro uzení a zvláště dobře se hodí k drůbeži, hovězímu, vepřovému, zvěřině, vodní drůbeži, ořechům a sýrům.

Shop Now