The Adult PB & J Burger

The Dospělý PB & J Hamburger



Jste jedním z těch lidí, kteří vám převrátí oči, když se vydáte na BBQ a uvidíte klasický, salát, rajčata, mayo a kečup na stole, když jsou hamburgery grilovány? Vyzývám vás, abyste vyzkoušeli tento hamburger! Zahrnuje vaši tradiční slanou chuť rajčat, ale zahrnuje nahoře nějakou sladkou nostalgii jahod a arašídového másla. Takže tento víkend přepněte tradiční a vydejte se z krabice s touto dospělou PB & J!

Ingredients

Ingredience na hamburger:

 Mleté hovězí maso

Sriracha

Hamburgerové housky

1 PL kulatého pepře

1 ČL mořské soli

1 PL cibulového prášku

1 ČL veganského kuřete méně kořenící soli

1 PL česnekového prášku

1 PL worcesterské omáčky

Čerstvý salát

Rajčata

Cibule

    Ingredience na jahodový kečup:

     Jahody 8-10

    ½ ČL uzené papriky

    ½ ČL mletého jalapeňského pepře

    ⅓ hrnku cukru

    1 PL olivového oleje

    ½ šálku kečupu

    Směs střiků:

    Do rozprašovače přidejte 3 lžíce worcesterské omáčky, ⅓ šálku jablečné šťávy a 1 šálek perlivé vody.

    Použité vybavení:

    P10 Bradley Smoke

    Karibské směsi bisket

    Nepřilnavé podložky

    Mk4 teploměr s okamžitým čtením

    Litinová pánev

    Skládací stůl Bradley

      Nastavení kuřáka Bradley:

      Doba vaření: 90 minut

      Teplota: 226ºF nebo 107ºC po dobu prvních 60 minut. Poté 260 °F nebo 126 °C po dobu 30 minut

      Dřevo: Karibská směs

      Doba kouření: 60 minut

        Preparation

        Návod na jahodový kečup:

        Jahody opláchněte pod studenou vodou a odřízněte stonky.

        Nakrájejte na malé kousky, vložte do hrnce, přidejte olivový olej, zapněte střední teplotu a promíchejte.

        Vařte jahody, dokud trochu nezměknou, vložte je do tyčového nebo běžného mixéru. Mixujte, dokud se jahody nezmění v konzistenci omáčky.

        Nalijte směs zpět do hrnce a přidejte papriku, prášek jalapeno, cukr a kečup. Míchejte asi 60 sekund na středním plameni a testujte chuť.

        Čas na vychladnutí omáčky – Vložte do nádoby vhodné pro lednici, dokud omáčka nezhoustne.

        Návod na hamburger:

        Tvarování placiček – pomocí rozmraženého mletého hovězího masa vložte mleté maso do mixovací nádoby. Přidejte mletý pepř, mořskou sůl, cibulový prášek, česnekový prášek, kořenící sůl a worcesterskou omáčku. Promíchejte a z masa vytvarujte placičky dle vaší velikosti.

        Dejte do lednice na marinádu přes noc. Navrch každé placičky postříkejte worcesterskou omáčkou.

        Nastavte svůj Bradley Smoker na výše uvedená nastavení.

        Umístěte hamburgerové placičky na udírnu Bradley. Používám nepřilnavé podložky Bradley Smoker, aby se mi jídlo nelepilo na stojany, když kouřím.

        Udit placičky při 226ºF (107,8ºC) po dobu 60 minut a stříkat každých 30 minut.

        Po 60 minutách uzení je čas zvýšit teplotu na 260ºF (126,7ºC).

        Udit hamburgery, dokud nedosáhnou vnitřní teploty 155ºF (68,3ºC), což je 5 stupňů od vaření podle standardů USDA.

        Nyní rozpalte gril a opékejte placičky z obou stran, abyste získali pěknou křupavou texturu na vnější straně placiček. Jakmile vnitřní teplota dosáhne 160ºF (71,1ºC), jsou placičky hotové a je čas postavit burger.

        Pomocí sriracha hamburgerových bochánků přidejte následující, pomazánku z arašídového másla, hlávkový salát, masovou placičku, rajčata, cibuli a doplňte omáčkou z jahodového kečupu.

        Užívat si!

        Recept od: Bryan Edwards

        karibský
        Směs

        Biskety z Karibské směsi pro Bradleyho Smokera

        Karibské biskety z mesquite s novým kořením se dobře hodí ke kuřecímu masu, hovězímu masu, zvěřině, jehněčímu, drůbeži a zelenině.

        Shop Now