The Dospělý PB & J Hamburger
Jste jedním z těch lidí, kteří vám převrátí oči, když se vydáte na BBQ a uvidíte klasický, salát, rajčata, mayo a kečup na stole, když jsou hamburgery grilovány? Vyzývám vás, abyste vyzkoušeli tento hamburger! Zahrnuje vaši tradiční slanou chuť rajčat, ale zahrnuje nahoře nějakou sladkou nostalgii jahod a arašídového másla. Takže tento víkend přepněte tradiční a vydejte se z krabice s touto dospělou PB & J!
Ingredients
Ingredience na hamburger:
Mleté hovězí maso
Sriracha
Hamburgerové housky
1 PL kulatého pepře
1 ČL mořské soli
1 PL cibulového prášku
1 ČL veganského kuřete méně kořenící soli
1 PL česnekového prášku
1 PL worcesterské omáčky
Čerstvý salát
Rajčata
Cibule
Ingredience na jahodový kečup:
Jahody 8-10
½ ČL uzené papriky
½ ČL mletého jalapeňského pepře
⅓ hrnku cukru
1 PL olivového oleje
½ šálku kečupu
Směs střiků:
Do rozprašovače přidejte 3 lžíce worcesterské omáčky, ⅓ šálku jablečné šťávy a 1 šálek perlivé vody.
Použité vybavení:
P10 Bradley Smoke
Karibské směsi bisket
Nepřilnavé podložky
Mk4 teploměr s okamžitým čtením
Litinová pánev
Skládací stůl Bradley
Nastavení kuřáka Bradley:
Doba vaření: 90 minut
Teplota: 226ºF nebo 107ºC po dobu prvních 60 minut. Poté 260 °F nebo 126 °C po dobu 30 minut
Dřevo: Karibská směs
Doba kouření: 60 minut
Preparation
Návod na jahodový kečup:
Jahody opláchněte pod studenou vodou a odřízněte stonky.
Nakrájejte na malé kousky, vložte do hrnce, přidejte olivový olej, zapněte střední teplotu a promíchejte.
Vařte jahody, dokud trochu nezměknou, vložte je do tyčového nebo běžného mixéru. Mixujte, dokud se jahody nezmění v konzistenci omáčky.
Nalijte směs zpět do hrnce a přidejte papriku, prášek jalapeno, cukr a kečup. Míchejte asi 60 sekund na středním plameni a testujte chuť.
Čas na vychladnutí omáčky – Vložte do nádoby vhodné pro lednici, dokud omáčka nezhoustne.
Návod na hamburger:
Tvarování placiček – pomocí rozmraženého mletého hovězího masa vložte mleté maso do mixovací nádoby. Přidejte mletý pepř, mořskou sůl, cibulový prášek, česnekový prášek, kořenící sůl a worcesterskou omáčku. Promíchejte a z masa vytvarujte placičky dle vaší velikosti.
Dejte do lednice na marinádu přes noc. Navrch každé placičky postříkejte worcesterskou omáčkou.
Nastavte svůj Bradley Smoker na výše uvedená nastavení.
Umístěte hamburgerové placičky na udírnu Bradley. Používám nepřilnavé podložky Bradley Smoker, aby se mi jídlo nelepilo na stojany, když kouřím.
Udit placičky při 226ºF (107,8ºC) po dobu 60 minut a stříkat každých 30 minut.
Po 60 minutách uzení je čas zvýšit teplotu na 260ºF (126,7ºC).
Udit hamburgery, dokud nedosáhnou vnitřní teploty 155ºF (68,3ºC), což je 5 stupňů od vaření podle standardů USDA.
Nyní rozpalte gril a opékejte placičky z obou stran, abyste získali pěknou křupavou texturu na vnější straně placiček. Jakmile vnitřní teplota dosáhne 160ºF (71,1ºC), jsou placičky hotové a je čas postavit burger.
Pomocí sriracha hamburgerových bochánků přidejte následující, pomazánku z arašídového másla, hlávkový salát, masovou placičku, rajčata, cibuli a doplňte omáčkou z jahodového kečupu.
Užívat si!
Recept od: Bryan Edwards
karibský
Směs
Karibské biskety z mesquite s novým kořením se dobře hodí ke kuřecímu masu, hovězímu masu, zvěřině, jehněčímu, drůbeži a zelenině.
Shop Now