Čerpané uzené Sušené hovězí maso Recept
Chcete -li, aby se tento čerpaný uzený suchý hovězí recept měl používat oka kulaté pečeně, pečeně, dole nebo horního kulatého. O štíhlejší, tím lépe. Budete také potřebovat vyléčení hnědého cukru, vodu a vstřikovač masa. Pokud maso váží 10#, budete muset do masa čerpat 10% solanky nebo 1#. Pečeně bude vážit 11#, když to udělá. Nezapomeňte vstříknout do všech stran pečeně. Když jste z kuřáku, vložte do lednice vychladnout. Plátek tenký, abyste vytvořili zatraceně dobrý sušený hovězí sendvič.
Ingredients
Oko kulatá, zadní pečeně, spodní nebo horní kulatá pečeně.
Kúra z hnědého cukru
Voda
Injektor na maso
Preparation
Smíchejte 1 libru kúry z hnědého cukru s ½ galonu vody (½ libra s 1 litrem vody).
Dobře promíchejte, aby se rozpustily.
Pumpa 10%. Pokud maso váží 10#, budete muset do masa načerpat 10% solanky nebo 1#.
Pečeně bude po dokončení vážit 11#.
Nastříkejte na všechny strany pečeně.
Maso ze všech stran potřeme kúrou z hnědého cukru.
Vložte pečínku do sáčku a dejte na 5-7 dní do chladu. To umožňuje maso vyléčit.
Vyjměte z lednice a opláchněte studenou vodou, abyste odstranili přebytečnou sůl.
Pečeně vložte do šunkového sáčku nebo položte na udírnu.
Nechte stát při pokojové teplotě 1-2 hodiny.
Předehřejte udírnu 130ºF (52°C).
Vysušte 1-2 hodiny na 140ºF (60°C) u kuřáka.
Zkontrolujte, zda je povrch suchý.
Zvyšte teplotu na 150ºF (65°C) -160ºF (71°C) a kouřte 2 hodiny nebo dokud nedosáhnete požadované barvy.
Otočte teplotu na 180ºF (82°C) -190ºF (87.8°C) a vařte, dokud nebude 155ºF (68.3°C).
Vyndejte z udírny a nakrájejte na tenký plátek. Dejte do lednice vychladit.
Nakrájejte na tenké plátky, abyste vytvořili zatraceně dobrý sendvič ze sušeného hovězího masa