Uzený Hrušky se sýrem mascarpone Recept
Tyto uzené hrušky s receptem na sýr mascarpone právě zasáhnou místo. Pokud s tím nejste obeznámeni, je Mascarpone trojitým krémem vyrobeným z obecně nízkotučného (25%) čerstvého krému. Vyrábí se z mléka krav, které byly krmeny zvláštními trávami, naplněné čerstvými bylinkami a květinami. Tato speciální strava vytváří jedinečnou chuť často popisovanou jako „svěží a chutná“. Pokud nemáte mascarpone, místo toho použijte smetanový sýr Philly. Ale miluji sýr Mascarpone. Je to sladké, má velmi hedvábnou texturu a její chuť je velmi podobná šlehačkovému krému.
Ingredients
6 hrušek nakrájených na poloviny a zbavených jádřinců
Na omáčku:
1½ šálku jablečné šťávy
1 PL hnědého cukru
½ lžičky skořice
2 lžíce másla
Poleva:
4 oz sýra mascarpone
1PL vanilkového extraktu
2 PL cukru
Preparation
Omáčku zahřejte v mikrovlnné troubě, aby se cukr rozpustil.
Pořádně promíchejte a nalijte na hrušky.
Nastavte udírnu na 300ºF a vložte do ní 1½ hodiny jablečných sušenek.
Teplota udírny se držela přímo kolem 240 stupňů.
Všechny ingredience na polevu smícháme dohromady.
Poté naneste lžící na hrušky a pokapejte trochou javorového sirupu s několika pekanovými ořechy.