Grilled peaches on a BBQ

Uzený Grilované broskve s receptem šlehačky kořeněné šlehačky



Mnoho lidí začne říkat v říjnu „Ah .. Grilování a kouření je u konce“… No, to je, pouze pokud můžete vidět sklo polovinu prázdné místo napůl plné! My tady na západním pobřeží grilu a jídlo kouř po celý rok! A neexistuje ingredience, která se nedotkla mého grilu, můžu vám to říct.

Grilování je vždy zábavné vyzkoušet nové věci. Nyní, pokud jste na trhu a vyzkoušejte něco nového na vašem grilu, zkuste grilované broskve! Je to tak chutné. Snadno se vytvoří a určitě to bude dezert zalévání úst! Přidejte na horní kořeněnou šlehačku na kořeněné šlehačky a máte opravdu dobrý zážitek!

Ingredients

 3-5 broskví

1 PL rostlinného oleje

1 kelímek smetany ke šlehání

½ ČL skořice

¼ lžičky muškátového oříšku

2 PL cukrářského cukru (moučkový cukr)

2 lžíce bourbonu

¼ ČL vanilkového extraktu

Preparation

Broskve rozpůlíme a zbavíme pecek, dužinu potřeme olejem.

Broskve grilujte přibližně 5 minut, nebo dokud nejsou teplé a mírně zuhelnatělé.

Smetanu, skořici a muškátový oříšek ušlehejte ve stojanovém mixéru, dokud nebudou měkké.

Postupně přidáváme cukr a šleháme do tuhé fáze.

Vmíchejte bourbon a vanilku.

Do středů broskví naberte bourbonem kořeněnou šlehačku a ihned podávejte.

Autor: Lena Clayton