Uzený Grilované broskve s receptem šlehačky kořeněné šlehačky
Mnoho lidí začne říkat v říjnu „Ah .. Grilování a kouření je u konce“… No, to je, pouze pokud můžete vidět sklo polovinu prázdné místo napůl plné! My tady na západním pobřeží grilu a jídlo kouř po celý rok! A neexistuje ingredience, která se nedotkla mého grilu, můžu vám to říct.
Grilování je vždy zábavné vyzkoušet nové věci. Nyní, pokud jste na trhu a vyzkoušejte něco nového na vašem grilu, zkuste grilované broskve! Je to tak chutné. Snadno se vytvoří a určitě to bude dezert zalévání úst! Přidejte na horní kořeněnou šlehačku na kořeněné šlehačky a máte opravdu dobrý zážitek!
Ingredients
3-5 broskví
1 PL rostlinného oleje
1 kelímek smetany ke šlehání
½ ČL skořice
¼ lžičky muškátového oříšku
2 PL cukrářského cukru (moučkový cukr)
2 lžíce bourbonu
¼ ČL vanilkového extraktu
Preparation
Broskve rozpůlíme a zbavíme pecek, dužinu potřeme olejem.
Broskve grilujte přibližně 5 minut, nebo dokud nejsou teplé a mírně zuhelnatělé.
Smetanu, skořici a muškátový oříšek ušlehejte ve stojanovém mixéru, dokud nebudou měkké.
Postupně přidáváme cukr a šleháme do tuhé fáze.
Vmíchejte bourbon a vanilku.
Do středů broskví naberte bourbonem kořeněnou šlehačku a ihned podávejte.
Autor: Lena Clayton