Ginger Smoked Pears Recipe

Ginger kouřil Hrušky Recept



Nic lepšího dokončení kouření, než tyto zázvorové uzené hrušky. Podávejte teplé, s šlehačkou krémovou lžičkou nad nimi.

Ingredients

4 velké zralé hrušky

½ citronu

5 polévkových lžic másla, pokojové teploty

5 lžic hnědého cukru

5 lžic drobenky ze zázvorového cukroví

2 polévkové lžíce mletého kandovaného zázvoru

½ lžičky nastrouhané citronové kůry

½ lžičky mleté skořice

1 polévková lžíce rumu

Šlehačka k podávání

Biskety s příchutí Bradley – dub

Preparation

Každou hrušku podélně rozpůlíme. Půlky hrušek zbavte jádřince pomocí baličky na meloun nebo malé lžičky. Řezné strany potřete citronem, aby nezhnědly.

Vařečkou vyšlehejte máslo a hnědý cukr v míse. Zašlehejte strouhanku zázvoru, kandovaný zázvor, citronovou kůru, skořici a rum. Lžící vmíchejte směs do dutinek hrušek.

Nastavte si Bradley Smoker a předehřejte na 250 °F. (Rád kouřím hrušky s bisketami s příchutí dubu.

Naplněné půlky hrušek položte na drátěné rošty. Uďte hrušky, dokud nebudou pěkně zhnědlé a měkké po stranách, 1 až 1½ hodiny. Hrušky podávejte teplé se šlehačkou.

Recept od: Steven Raichlen

Foto s laskavým svolením Richarda Dalletta