Ginger kouřil Hrušky Recept
Nic lepšího dokončení kouření, než tyto zázvorové uzené hrušky. Podávejte teplé, s šlehačkou krémovou lžičkou nad nimi.
Ingredients
4 velké zralé hrušky
½ citronu
5 polévkových lžic másla, pokojové teploty
5 lžic hnědého cukru
5 lžic drobenky ze zázvorového cukroví
2 polévkové lžíce mletého kandovaného zázvoru
½ lžičky nastrouhané citronové kůry
½ lžičky mleté skořice
1 polévková lžíce rumu
Šlehačka k podávání
Biskety s příchutí Bradley – dub
Preparation
Každou hrušku podélně rozpůlíme. Půlky hrušek zbavte jádřince pomocí baličky na meloun nebo malé lžičky. Řezné strany potřete citronem, aby nezhnědly.
Vařečkou vyšlehejte máslo a hnědý cukr v míse. Zašlehejte strouhanku zázvoru, kandovaný zázvor, citronovou kůru, skořici a rum. Lžící vmíchejte směs do dutinek hrušek.
Nastavte si Bradley Smoker a předehřejte na 250 °F. (Rád kouřím hrušky s bisketami s příchutí dubu.
Naplněné půlky hrušek položte na drátěné rošty. Uďte hrušky, dokud nebudou pěkně zhnědlé a měkké po stranách, 1 až 1½ hodiny. Hrušky podávejte teplé se šlehačkou.
Recept od: Steven Raichlen
Foto s laskavým svolením Richarda Dalletta