Smoked Apple Pie Recipe

Uzený Jablečný koláč Recept



Nezačal byste si den dezertem, kdybyste měli nějaké visící kolem kuchyně?

Ingredients

Koláčová kůrka:

(To udělá kůrku z jednoho koláče)

1 šálky univerzální mouky

½ Zkrácení poháru

¼ Šálek studené vody

1 PL bílého octa

    Jablečná náplň:

    5 jablek

    1 hrnek cukru

    2 lžíce univerzální mouky

    1 ČL skořice

    1 ČL vanilky

    Použité vybavení:

    P10 Bradley Smoke

    Nepřilnavé podložky

    Skládací stůl Bradley

      Nastavení kuřáka Bradley:

      Doba vaření: 95 minut

      Teplota: 320ºF nebo 160°C

      Dřevo: jablko

      Doba kouření: 20 minut (volitelné)

      Preparation

      Do mísy přidejte 1 šálek mouky a ½ šálku tuku a promíchejte pomocí vykrajovátka na pečivo. Dále přidejte ¼ šálku studené vody, 1 lžičku. ocet a míchejte, dokud se nevytvoří kůra. Pozor, nepřemíchat.

      Na pomoučené ploše těsto rozválejte a vytvarujte do kruhového tvaru.

      Vložte těsto do formy na koláč a odřízněte kousky, které jsou příliš dlouhé nebo trčí z formy.

      Pomocí škrabky oloupeme každé jablko a nakrájíme na malé kousky. Určitě vynechejte jádro a semínka (ta nebudou chutnat příliš dobře).

      Do mísy přidejte nakrájená jablka, 1 hrnek cukru, 2 polévkové lžíce. čtyři, 1 lžička. skořice, 1 lžička. vanilka a promícháme.

      Přidejte koláčovou náplň do koláčové formy a přikryjte další koláčovou kůrou. Koláčovou kůrku rozštípejte po celém obvodu pánve vidličkou nebo prsty.

      Do středu kůrky udělejte 4 zářezy.

      Umístěte do Bradley Smoker na 320ºF (160°C) po dobu 1 hodiny a 35 minut.

      Před podáváním vychlaďte 30 minut, užijte si to!