Uzený Peach Cobbler Recept
Kouří nejvíce delikátní broskve, snadný způsob. Pokud jste nikdy nekouřili broskvové dlažebníky, nevíte, co vám chybí!
Ingredients
6 broskví
1 hrnek strouhaného kokosu
1 hrnek ovesné mouky
⅔ šálek mandlové mouky
⅛ ČL jedlé sody
1 ČL prášku do pečiva
1 ČL vanilky
¼ šálku másla
¼ šálku medu
2 vejce
hnědý cukr
Preparation
Broskve rozpůlíme a vypeckujeme.
Vložte broskve na tři stojany a uďte je při 80 °F s vaší oblíbenou příchutí bisquette. Umístěním broskví na samostatné stojany můžete měnit dobu uzení a určit, jak kouřové je máte rádi. Nechte první stojan v udírně 30 minut. Druhý stojan na hodinu. A třetí na celou 1 hodinu a 40 minut.
Vyrobte si švec tak, že nejprve rozpustíte máslo a med. V samostatné misce přidejte suché přísady a důkladně promíchejte. Poté vmíchejte vejce, vanilku a směs másla a medu.
Vyjměte uzené broskve a do místa, kde byly pecky od broskví, přidejte 1 polévkovou lžíci těsta. Posypte hnědým cukrem.
Vložte všechny broskve s ševcovskou polevou zpět do udírny na 75-90 minut při 320 ºF – tentokrát bez kouře.
Podávejte se zmrzlinou.
Recept od: Kouření s Joem