Smoked almond dark chocolate bark

Kouřená tmavá čokoláda Mandlová kůra Recept



Léčení, které je perfektní směsí sladkých a slaných, plus kouřových hickory a bohaté tmavé čokolády.

Ingredients

Pro uzení mandlí:

1 šálek vody

2 PL soli

2 šálky celých syrových mandlí

Bradley Smoker Hickory biskety

Pro výrobu kůry:

½ šálku krystalového cukru

2 PL vody

1 PL másla

1 l hořké čokolády

Špetka hrubé mořské soli

Preparation

Smíchejte sůl a vodu.

Mandle namočte přes noc při pokojové teplotě ve slaném nálevu.

Vyjměte z nálevu a nechte uschnout na vzduchu.

Vykuřte mandle s bisketami Bradley Smoker Hickory po dobu 60 minut.

Zahřívejte cukr a vodu v hrnci na mírném středním ohni do tmavě jantarové barvy (přibližně 5 minut).

Odstraňte z ohně a přidejte máslo, poté rychle promíchejte.

Přidejte mandle a rovnoměrně obalte cukrovou směsí.

Nalijte na silpat nebo plech s pečicím papírem, mandle držte odděleně od sebe, aby se neslepily. Jakmile cukrový povlak ztuhne, odstraňte.

V dvojitém kotli rozpustíme hořkou čokoládu, vmícháme uzené mandle a přelijeme na silpat nebo plech s pečicím papírem.

Posypte hrubou mořskou solí.

Nechte chladit minimálně 3 hodiny, poté nakrájejte na hrubé kousky a podávejte.