Kouřená tmavá čokoláda Mandlová kůra Recept
Léčení, které je perfektní směsí sladkých a slaných, plus kouřových hickory a bohaté tmavé čokolády.
Ingredients
Pro uzení mandlí:
1 šálek vody
2 PL soli
2 šálky celých syrových mandlí
Bradley Smoker Hickory biskety
Pro výrobu kůry:
½ šálku krystalového cukru
2 PL vody
1 PL másla
1 l hořké čokolády
Špetka hrubé mořské soli
Preparation
Smíchejte sůl a vodu.
Mandle namočte přes noc při pokojové teplotě ve slaném nálevu.
Vyjměte z nálevu a nechte uschnout na vzduchu.
Vykuřte mandle s bisketami Bradley Smoker Hickory po dobu 60 minut.
Zahřívejte cukr a vodu v hrnci na mírném středním ohni do tmavě jantarové barvy (přibližně 5 minut).
Odstraňte z ohně a přidejte máslo, poté rychle promíchejte.
Přidejte mandle a rovnoměrně obalte cukrovou směsí.
Nalijte na silpat nebo plech s pečicím papírem, mandle držte odděleně od sebe, aby se neslepily. Jakmile cukrový povlak ztuhne, odstraňte.
V dvojitém kotli rozpustíme hořkou čokoládu, vmícháme uzené mandle a přelijeme na silpat nebo plech s pečicím papírem.
Posypte hrubou mořskou solí.
Nechte chladit minimálně 3 hodiny, poté nakrájejte na hrubé kousky a podávejte.