Smoked Strawberry And Rhubarb Crumble Recipe

Uzený Jahodová a rebarbora Drob recept



Jedná se o klasické rozpadající se z čerstvých jahod a rebarbory. Ale kouření ovoce mu dá úplně jinou chuť. Chladný před podáváním.

Ingredients

2 ½ šálku jahod, očištěných, oloupaných a nakrájených na plátky

2 ½ šálku rebarbory, nakrájené na plátky

1 hrnek bílého cukru

1 šálek másla, změkl

1 ¼ šálku mouky

1 ½ šálku ovesných vloček

Bikety s příchutí Bradley – jablko nebo třešeň

Preparation

Vložte jahody a rebarboru do jednorázové alobalové pánve na lasagne. Umístěte pánev na udírnu.

Nastavte udírnu na 200 °F pomocí dřevěných bisket dle výběru (s tímto receptem se dobře hodí jablko nebo třešeň).

Jahody a rebarboru dusíme 45 minut. Odstraňte z kuřáka.

Jahody a rebarboru vysypte do zapékací misky 13 x 9. Přisypeme bílý cukr a lžící cukr rovnoměrně rozmícháme v celé jahodě a rebarbore. Ujistěte se, že ovoce je na dně pekáče rovnoměrná vrstva.

Předehřejte troubu na 350 °F.

Ve velké míse smíchejte máslo, cukr, mouku a ovesné vločky, dokud nebudou drobivé. Drobenkovou směs rovnoměrně rozprostřeme na ovoce.

Drobenku pečte 45 minut. Ovocná směs by měla být po stranách bublinková.

Před podáváním vychlaďte.