Uzený Pudink na dýňový chléb Recept
Klasický znovuobjevený! Nedokážete si představit, jak dobrý je tento dezert. Je to skvělé, když to podáváte horké nebo studené s karamelovou omáčkou a moučkovým cukrem.
Ingredients
1 Bochník křupavého bílého chleba, kostky
1½ šálku mléka
1 šálek dýňového pyré
¼ šálku javorového sirupu
¼ šálku hnědého cukru
1 vejce
2 PL vanilkového extraktu
1½ ČL skořice
½ ČL zázvoru
½ lžičky muškátového oříšku
¼ lžičky nového koření
⅛ PL mletého hřebíčku
¼ lžičky soli
Bikety s příchutí Bradley – jablko
Na ozdobu (volitelné):
Karamelová omáčka
Cukrářský cukr
Preparation
Chléb nakrájejte na malé kousky a vložte do velké mísy.
Všechny suroviny kromě chleba smícháme.
Nalijte těsto na chléb.
Necháme 5-10 minut odležet, dokud se tekutina vsákne do pečiva.
Předehřejte udírnu na 250 °F s bisquette Apple Flavor.
Rozdělte na 4 malé keramické misky a uzené po dobu 40 minut až hodiny, nebo dokud párátko zapíchnuté uprostřed nevyjde čisté.
Vyjměte z udírny a podávejte s karamelovou omáčkou a moučkovým cukrem (volitelně).
Recept od: Lena Clayton