Smoked ice cream

Uzený Skořicová zmrzlina Domácí výroba



Skvělý letní recept! Uzená zmrzlina se stává stále populárnějším letním ošetřením. Vyzkoušejte tento domácí skořicový recept hned teď.

Ingredients

1 šálek husté smetany

1-1 ½ šálku husté smetany

8 žloutků

¾ šálku zlatavě hnědého cukru

1 šálek plnotučného mléka

3 tyčinky skořice

2 lžičky vanilky

1 lžička soli

Preparation

Studený kouř 1 šálek husté smetany s Bradley Hickory Bisquettes po dobu 1,5 hodiny. Vykuřte smetanu v jednorázovém hliníkovém pekáči umístěném uvnitř většího pekáče naplněného ledem, aby krém zůstal chladný.

Smetanu vyjmeme z udírny a necháme vychladit v uzavřené nádobě v lednici

Smíchejte uzenou smetanu s čerstvou smetanou podle chuti, dokud nebudete mít 2 šálky smetany (já jsem nakonec použil ½ šálku uzené smetany a 1 ½ šálku čerstvé smetany)

V hrnci ušlehejte žloutky a cukr, poté přidejte smetanu a mléko a spojte

Vložte tyčinky skořice do pudinkové směsi na strmé a zahřejte na 170 ° F za častého míchání

Sundejte z plotny, vmíchejte vanilku a sůl, ochutnejte pudinek, abyste zjistili, zda je skořicová chuť dostatečně silná (pokud chcete více skořicové chuti, přidejte v této fázi ½ lžičky mleté skořice)

Sceďte pudink a chlaďte zakryté, dokud teplota neklesne pod 45 °F, nejlépe přes noc

Přidejte pudink do svého zmrzlinovače (postupujte podle pokynů vašeho zmrzlinovače!)