Uzený Skořicová zmrzlina Domácí výroba
Skvělý letní recept! Uzená zmrzlina se stává stále populárnějším letním ošetřením. Vyzkoušejte tento domácí skořicový recept hned teď.
Ingredients
1 šálek husté smetany
1-1 ½ šálku husté smetany
8 žloutků
¾ šálku zlatavě hnědého cukru
1 šálek plnotučného mléka
3 tyčinky skořice
2 lžičky vanilky
1 lžička soli
Preparation
Studený kouř 1 šálek husté smetany s Bradley Hickory Bisquettes po dobu 1,5 hodiny. Vykuřte smetanu v jednorázovém hliníkovém pekáči umístěném uvnitř většího pekáče naplněného ledem, aby krém zůstal chladný.
Smetanu vyjmeme z udírny a necháme vychladit v uzavřené nádobě v lednici
Smíchejte uzenou smetanu s čerstvou smetanou podle chuti, dokud nebudete mít 2 šálky smetany (já jsem nakonec použil ½ šálku uzené smetany a 1 ½ šálku čerstvé smetany)
V hrnci ušlehejte žloutky a cukr, poté přidejte smetanu a mléko a spojte
Vložte tyčinky skořice do pudinkové směsi na strmé a zahřejte na 170 ° F za častého míchání
Sundejte z plotny, vmíchejte vanilku a sůl, ochutnejte pudinek, abyste zjistili, zda je skořicová chuť dostatečně silná (pokud chcete více skořicové chuti, přidejte v této fázi ½ lžičky mleté skořice)
Sceďte pudink a chlaďte zakryté, dokud teplota neklesne pod 45 °F, nejlépe přes noc
Přidejte pudink do svého zmrzlinovače (postupujte podle pokynů vašeho zmrzlinovače!)