Kouřené borůvky Pečené oves
Snídaně získává člověka a dotek kouře! Vyhoďte kuřáka Bradleyho a získejte nejlepší snídani na stole pro vaši rodinu! Chutné, výživné a oh, tak dobré pro vás ... to bude určitě kolem stolu pravidelné!
Ingredients
½ šálku rychlého ovsa
1 Banán – tak zralý, jak jen může být
1 vejce
1 PL javorového sirupu
½ ČL prášku do pečiva
1PL vanilkového extraktu
Špetka vločkové soli
¼ šálku čerstvých borůvek
¼ šálku nakrájených mandlí
Sprej na vaření
Preparation
Začněte tím, že dostanete Bradley Smoker na 320ºF (160ºC) a válcování s javorovými bisketami zde. Na stojan položte kousek pergamenového papíru a rozložte na něj ovesné vločky. Dále vyjměte banán ze slupky a na mřížku. Vložte do udírny na 20 minut.
Po uplynutí této doby vyjměte oves a banán. Vložte ovesné vločky do mixéru a připravte si dobrý šmrnc. Chcete oves nalámat a vytvořit z něj téměř mouku. Žádné velké kusy!
Jakmile je hotovo, přidejte zbytek ingrediencí kromě borůvek a mandlí a rozmixujte do hladka. Nyní přidejte své borůvky a mandle do těsta a přiklopte. Odložte stranou.
Postříkejte ramakin sprejem na vaření a nalijte do něj těsto. Znovu vložte do udírny a pečte 20-25 minut. Párátko by mělo vyjít pěkně a čisté. Nechte 10 minut vychladnout a poté přidejte další bobule, mandle a moučkový cukr.
Užívat si!
Recept od: Cory Walby – zkušební kuchyně v sobotu večer