Blueberry Almond Smoked Baked Oats

Kouřené borůvky Pečené oves



Snídaně získává člověka a dotek kouře! Vyhoďte kuřáka Bradleyho a získejte nejlepší snídani na stole pro vaši rodinu! Chutné, výživné a oh, tak dobré pro vás ... to bude určitě kolem stolu pravidelné!

Ingredients

½ šálku rychlého ovsa

1 Banán – tak zralý, jak jen může být

1 vejce

1 PL javorového sirupu

½ ČL prášku do pečiva

1PL vanilkového extraktu

Špetka vločkové soli

¼ šálku čerstvých borůvek

¼ šálku nakrájených mandlí

Sprej na vaření

Preparation

Začněte tím, že dostanete Bradley Smoker na 320ºF (160ºC) a válcování s javorovými bisketami zde. Na stojan položte kousek pergamenového papíru a rozložte na něj ovesné vločky. Dále vyjměte banán ze slupky a na mřížku. Vložte do udírny na 20 minut.

Po uplynutí této doby vyjměte oves a banán. Vložte ovesné vločky do mixéru a připravte si dobrý šmrnc. Chcete oves nalámat a vytvořit z něj téměř mouku. Žádné velké kusy!

Jakmile je hotovo, přidejte zbytek ingrediencí kromě borůvek a mandlí a rozmixujte do hladka. Nyní přidejte své borůvky a mandle do těsta a přiklopte. Odložte stranou.

Postříkejte ramakin sprejem na vaření a nalijte do něj těsto. Znovu vložte do udírny a pečte 20-25 minut. Párátko by mělo vyjít pěkně a čisté. Nechte 10 minut vychladnout a poté přidejte další bobule, mandle a moučkový cukr.

Užívat si!

Recept od: Cory Walby – zkušební kuchyně v sobotu večer