Smoked Stuffed Chicken Thighs, a perfect snack for those cold days..

Uzený plněný Kuřecí stehna , perfektní občerstvení pro ty chladné dny ..

Posted on: January 10, 2023



No, to je vzrušující! Jsem jedním z nových bloggerů pro kuřáky Bradley a nemohl jsem být šťastnější. Stále si pamatuji den, před několika lety, když jsem si koupil svého prvního kuřáka Bradley.

No, to je vzrušující! Jsem jedním z nových blogerů pro Bradley Smokers a nemohu být šťastnější. Dodnes si pamatuji den, před mnoha lety, kdy jsem si koupil svůj první Bradley Smoker.

Byl to 4 Rack Digital udírna a, wow, otevřel mi někdy možnosti vaření. I když miluji klasické BBQ, být kreativní a zkoušet nové věci k kouření mě svádí. Těším se, až se s vámi o některé z těchto výtvorů podělím!

Tak jednoduché: Se slaninou je všechno lepší

Kuřecí stehna bez kostí, kůže a stehna se hodí jako nádivka. Vytvářejí lahodné malé svazky, které jsou již ve velikosti porce! Ještě lepší je, když je obalíte slaninou, protože, no, její slanina a všechno je lepší se slaninou.

Vážně, slanina poskytuje nějaký potřebný tuk, který pomáhá udržet kuřecí stehno pěkně vlhké. Přestože je na výběr mnoho různých možností nádivky, zde najdete tři recepty na nádivku, které skvěle fungují a zároveň poskytují chutě.

Vyzkoušejte některý z těchto, nebo buďte kreativní a vyrobte si vlastní nádivku. Možnosti jsou nekonečné.

Uzená plněná kuřecí stehna

Ingredience jsou: osm vykostěných kuřecích stehen bez kůže, čtyři silné plátky nebo osm tenkých plátků slaniny, BBQ omáčka a provázek, navíc si stačí vybrat jeden z níže uvedených návrhů nádivky.

připravené ke kouření-kuřecí-stehna-in-the-bradley

uzené-kuře-stehna-obalené-ve slanině

Instrukce

1. Zahřejte Bradley Smoker na 250 F s použitím dřevěných bisket dle výběru (hickory, jablko, Jim Beam, všechny s tímto receptem dobře fungují).
2. Pokud používáte tlustou slaninu, rozkrojte každý plátek napůl. V opačném případě, pokud používáte tenké/normální plátky, nechte je celé.
3. Na prkénko položíme proužek slaniny a na něj kuřecí stehno. Bude stačit jen mírné množství nádivky na střed kuřecího stehna. Nakonec kuřecí stehno a slaninu omotejte provázkem kolem nádivky.
4. Kouřte pomocí dřeva dle výběru (hickory) při 250 F po dobu 2 až 2½ hodiny. Vnitřní teplota masa by měla být 165 F.
5. Před podáváním potřete BBQ omáčkou.

Houbová nádivka

K přípravě této nádivky budete potřebovat dvě lžíce másla, 8 oz žampionů, jemně nasekaných, jednu cibuli a dva stroužky česneku, mleté, ½ šálku nasekané petrželky
a sůl a pepř podle chuti.

Instrukce

Nádivku připravíme rozpuštěním másla v hrnci. Poté přidejte cibuli, houby a česnek. Vařte, dokud cibule nezměkne. Poté přidejte petržel, sůl a pepř a ještě pár minut povařte. Houbovou nádivku stáhneme z plotny a necháme vychladnout na pokojovou teplotu.

Chorizo a Monterey Jack Stuffing

Tato další možnost nádivky bude vyžadovat jednu polévkovou lžíci olivového oleje, ½ libry masa chorizo, jednu papričku jalapeňo, semínky a mletou, ¼ červené cibule a jeden stroužek česneku nakrájeného na kostičky a jeden šálek strouhaného sýra Monterey jack.

Instrukce

1. Na pánvi rozehřejte olej, přidejte česnek, chorizo, cibuli a jalapeno. Vařte, dokud zelenina nezměkne a chorizo není propečené, asi 6–8 minut.
2. Přiveďte na pokojovou teplotu. a vmíchejte sýr Monterey jack.

Nádivka ze sušených rajčat a mozzarelly

Ingredience jsou čtyři až šest sušených rajčat, mletých, dvě lžíce petrželky, jeden stroužek česneku a tři šalotky, mleté, 1/2 lžičky soli a jeden šálek nastrouhaného sýra mozzarella

Instrukce

Stačí smíchat všechny ingredience dohromady, dokud se dobře nespojí.

Užívat si!!!