Have you ever had... Smoked Armadillo Eggs??

Měl jsi někdy... Uzená armadillo vejce ??

Posted on: January 11, 2023



Spárujte text s obrázkem a zaměřte se na vybraný produkt, kolekci nebo blogový příspěvek. Přidejte podrobnosti o dostupnosti, stylu nebo dokonce uveďte recenzi.

Tohle je skvělý recept na léto! Není třeba představovat, je to prostě dobré. Neváhejte a vykuřte tato vejce tento víkend!

Uzená vejce pásovce - 5

Uzená Armadillo Vejce

Ingredience

  • 1 libra klobásového masa (jemné, kořeněné, snídaňové, medově česnekové atd.)
  • 5 jalapeňských papriček
  •  ½ cihlového smetanového sýra (4 oz)
  •  ¾ šálku strouhaného sýru čedar

Instrukce

  • Spusťte udírnu a získejte ji až na 250 F. I když k tomu můžete použít mnoho různých druhů dřeva, nejlepší výsledky poskytují bílý ořech, pekanový ořech nebo jablko.
  • Pro přípravu paprik odřízněte vršek a jádřinec, abyste odstranili semínka a blánu. Mezitím smícháme smetanový sýr a nastrouhaný čedar. Nyní naplňte papriky zbavené jádřinců náplní.
  • Omotejte část klobásy kolem papriky, ujistěte se, že žádná paprika není vidět. Poté ho srolujte tak, aby byl ve tvaru vajíčka.

Až budete připraveni, položte je na udírnu a do udírny.

Trvá to asi 2 hodiny, s teplotou klobásového masa 160 F. Když si všimnete, že z vajec začíná vybublávat sýr, je pravděpodobně hotovo.

Podávejte a užívejte si!

Autor: Steve Cylka