Tohle je skvělý recept na léto! Není třeba představovat, je to prostě dobré. Neváhejte a vykuřte tato vejce tento víkend!
Uzená Armadillo Vejce
Ingredience
- 1 libra klobásového masa (jemné, kořeněné, snídaňové, medově česnekové atd.)
- 5 jalapeňských papriček
- ½ cihlového smetanového sýra (4 oz)
- ¾ šálku strouhaného sýru čedar
Instrukce
- Spusťte udírnu a získejte ji až na 250 F. I když k tomu můžete použít mnoho různých druhů dřeva, nejlepší výsledky poskytují bílý ořech, pekanový ořech nebo jablko.
- Pro přípravu paprik odřízněte vršek a jádřinec, abyste odstranili semínka a blánu. Mezitím smícháme smetanový sýr a nastrouhaný čedar. Nyní naplňte papriky zbavené jádřinců náplní.
- Omotejte část klobásy kolem papriky, ujistěte se, že žádná paprika není vidět. Poté ho srolujte tak, aby byl ve tvaru vajíčka.
Až budete připraveni, položte je na udírnu a do udírny.
Trvá to asi 2 hodiny, s teplotou klobásového masa 160 F. Když si všimnete, že z vajec začíná vybublávat sýr, je pravděpodobně hotovo.
Podávejte a užívejte si!
Autor: Steve Cylka