Turkey Pastrami by The Philly Foodist

Turecko Pastrami od The Philly Foodist

Posted on: January 10, 2023



Jako další z nových bloggerů pro Bradleyho jsem velmi nadšená, že se připojím k opravdu talentovaným kuchařům a spisovatelům při objevování všech úžasných věcí, které lze dělat s Bradley Smokers.

UZENÝ KRŮT LONDÝN BROIL: TURECKÁ PASTRAMI!

Můj Bradley tvrdě v práci,

Jako další z nových bloggerů pro Bradleyho jsem velmi nadšená, že se připojím k opravdu talentovaným kuchařům a spisovatelům při objevování všech úžasných věcí, které lze dělat s Bradley Smokers.

Je velmi motivující podílet se na pomoci lidem vytěžit z těchto úžasných kuřáků maximum. Nebudu to cukrovat: Jsem začínající kuřák!

Některé špatné minulé zkušenosti mě přivedly k Bradleymu Smokerovi

Ach, čas od času jsem použil svou velkou konvici Weber s podnosem dřevěných štěpků, abych si tak zakouřil. Před poměrně dlouhou dobou jsem si koupil velmi nevyhovující, špatně konstruovanou udírnu, která se používala jen velmi omezeně. Takže moje zkušenosti s mým Bradley budou jako u mnoha čtenářů: nový směr a dobrodružství!

kuřák

Máme přístup k dobré drůbeži chované na pastvě bez drog zde ve Philadelphii prostřednictvím mnoha místních výrobců a farmářských trhů.

Před nějakou dobou mi jeden z těchto výrobců představil Turecko London Broil. Střih je opravdu jedna celá strana ptáka, od prsou po stehno. Velmi univerzální, skvěle reaguje na marinády a obvykle je dostatečně velký, aby nasytil dav!

Nový střih: Turecko London Broil

Na recept na „krůtí pastrami“ jsem narazil v jedné ze svých kuchařských knih o grilování v době, kdy v naší kruté zimě dočasně rozmrzlo. Sníh roztál natolik, že jsem se mohl dostat do svého venkovního prostoru pro vaření!

Nakonec jsem koupil krocana a vydal se na první plavbu mého nového Bradleyho.

Jak uvidíte, (doufám) konečný produkt byl úžasný! V tomto receptu je to opravdu všechno o marinádě a udírně! Oba odvedli mimořádnou práci.

Vyzkoušejte prosím tento snadný a chutný recept se svým Bradleym.

Uzené krůtí Pastrami

Ingredience

1 3 až 4 libry Turkey London Broil
4 lžičky drceného pepře (použila jsem směs černého a bílého pepře)
2 lžíce koriandru
4 lžičky hnědého cukru
6 stroužků česneku, nasekaných
8 lžiček mořské soli
4 lžičky sladké papriky (velmi dobře funguje maďarská paprika)
3 lžičky hořčičného semínka
2 lžičky mletého zázvoru

Uchovávejte v lednici 24 hodin.

Technika

– Smíchejte a rozdrťte všechno koření dohromady – použil jsem velký kamenný hmoždíř a paličku.
– Směsí koření potřete obě strany londýnského krůtího grilu.
– Vložte krůtu do skleněného kastrolu nebo velkého talíře, zakryjte plastovým obalem a dejte přes noc do lednice

nevařené

Vykuřte to pouze následující den

Druhý den krůtu vyndáme z lednice, odkryjeme a necháme 2 hodiny odstát
– Stojan na udírnu potřeme olejem – já použila řepku
– Předehřejte udírnu na 210 stupňů F (pro tento recept jsem použil pelety z jablečného dřeva)
– Umístěte krocana na naolejovaný rošt a kuřte ho tři hodiny na 3 libry krůtího londýnského grilu, nebo dokud okamžitý teploměr neukáže 140 F.
– Krůtu vyndejte z udírny a nechte asi 20 minut odpočinout.
– Pro autentický vzhled „pastrami“ nakrájejte velmi tence na dlouhé kousky.

Turecko Londýn grilování odpočívánapůl nakrájené

Návrh na podávání

Vznikne z toho lahodný sendvič na žitném chlebu s trochou másla a dobrou hořčicí a možná i zelným salátem. Užívat si!

Krůtí nakrájené „Pastrami“
nakrájený