Wood Flavour Bisquettes Tips & Tricks and much more

Dřevo chuť biskettet Tipy a triky a mnoho dalšího

Posted on: January 11, 2023



Takže jsi dostala tu viset kouřením jídla. Když máte přátele na večeři, jste zastavil před každým jídlem s "I jen jsem koupil tento jídlo kuřátko před pár měsíci" nebo "to je poprvé s receptem, takže nevím, jestli to funguje ..."

Takže jste se naučili kouřit jídlo. Když máte přátele na večeři, přestali jste před každým jídlem uvádět „Tento udírnu jsem si koupil teprve před pár měsíci“ nebo „Tento recept mám poprvé, takže nevím, jestli funguje…“

Potom hrdě prezentujete své umění s uzeným jídlem (ano, je to umění) rodině, přátelům, sousedům, spolupracovníkům a všem ostatním, kdo jsou na dosah ruky od vašich uzených výtvorů.

Vytvořte si vlastní recepty nebo upravte ty stávající

Nyní jste připraveni začít vytvářet své vlastní recepty nebo upravovat ty stávající. Když se odvážíte ven sami, je jedním z nejdůležitějších rozhodnutí, jaké biskety použít ve svém kuřáku.

Bradley nám to zjednodušuje svými snadno použitelnými bisketami, které jsou nabízeny v široké škále příchutí dřeva. Ale jakou dřevěnou příchuť Bradley Bisquette použít?

 Zde je snadno použitelný průvodce chutí dřeva, přizpůsobený speciálně pro Bradley Smoker biskety a fanoušci kouření jídla!

Bisquette

Příchuť Potraviny, které fungují…

Perfektní páry

Vyzkoušeno, otestováno a pravdivé

Olše

Jemné, pižmové a lehce sladké

Ryby, mořské plody, vepřové maso a drůbež

Losos

Jablko

Jemné, lehce sladké a ovocné

Vepřové maso a drůbež

Šunka

Třešeň

Jemné-střední, sladké a ovocné

Hovězí, jehněčí, drůbeží maso a sýr

Zvěřina, jako je bažant

Bílý ořech

Silný a bohatý

Vepřové, hovězí a zvěřina

Slanina nebo Pepperoni

Jim Beam

Silné, bohaté a ochucené bourbonem

Vepřové, hovězí a zvěřina

Žebra

Javor

Jemné, sladké a zemité

Mořské plody, ryby, vepřové maso, drůbež, sýr a zelenina

Kuře nebo šunka

Mesquite

Silné, lehce sladké a vydatné

Hovězí maso a zvěřina

Žebra

Použijte pro menší řezy, protože mesquite může být snadno silný

Dub

Středně silné a bohaté

Hovězí, vepřové, krůtí a zvěřina

Hrudník

Dub je skvělý na dlouhé kouření, použijte na větší řezy

Pacifická směs

Mírné a čisté

Mořské plody, ryby, drůbež, sýry a zelenina

Bílé ryby nebo mořské plody

Pekanový ořech

Silné, sladké a máslové

Vepřové, drůbeží, hovězí a zvěřina

Vepřová pečeně nebo kotlety

Speciální směs

Velmi jemný

Mořské plody, ryby, drůbež, vepřové maso, sýr a zelenina

Jakékoli jídlo, ve kterém chcete nádech kouře a nic víc

Whisky dub

Středně silné, plné a bohaté

Hovězí, vepřové, krůtí a zvěřina

Divoké prase

Ale pamatujte, toto jsou jen pokyny a jsou velmi flexibilní. Experimentujte pryč!

Považujte jídlo za celek, nejen za protein

Je však třeba mít na paměti několik věcí. Musíte zvážit jídlo jako celek, nejen protein nebo zeleninu, které používáte. Například, pokud plánujete udělat pikantní a pikantní kuřecí pokrm, možná budete chtít přivést své uzení na silnější dřevo, než by se jinak navrhovalo.

V důsledku toho se kouřová chuť projeví skrz koření. V opačném případě, pokud chcete udit velký kus zvěřiny bez dalšího koření, odděleně od staré věrné kombinace sůl a pepř, použijte jemnější dřevo. Výsledkem bude, že přirozená chuť masa bude středem pozornosti.

Na osobních preferencích záleží

Mějte také na paměti své osobní preference. Pokud zjistíte, že dřeviny, jako je mesquite nebo hickory, jsou silné nebo hořké, zvažte použití pouze pro dobře kořeněné a chutné kusy masa, jako je zvěřina nebo hovězí maso.

Případně zvažte výměnu dřeva v polovině procesu uzení za něco mírnějšího. Nebo můžete zkrátit dobu uzení dokončením v troubě. V opačném případě, pokud jste na druhém konci spektra a máte rádi silnou kouřovou příchuť, pak vám lesy jako olše prostě nepřijdou na žádný vepřový pokrm. Jděte raději po něčem silnějším.

 Šťastné kouření!