Recipes and Tips For a Smokin’ Thanksgiving

Recepty a tipy pro Kouřově díkůvzdání

Posted on: January 11, 2023



Tento týden je Den díkůvzdání a já hostím svou rodinu na večeři. Když míříme do chaty na Den díkůvzdání, nemůžu se dočkat. I když se teploty v poslední době výrazně ochlazují, má to být krásný víkend.

Tento týden je Den díkůvzdání a já hostím svou rodinu na večeři. Když míříme k chatě na Den díkůvzdání, nemůžu se dočkat. I když se teploty v poslední době výrazně ochlazují, má to být krásný víkend.

Celé krůtí nebo krůtí prsa, oba pracují na kuřákovi Bradley

S Bradley Smokerem na chatě je v plánu zapálit to a vykouřit trochu jídla. I když je krůta typickým jídlem na Den díkůvzdání a v Bradley Smoker je možné vykouřit celé, rozhodl jsem se pro něco jiného.

Moje volba byla pro nějaká vykostěná krůtí prsa, místo toho. Kromě toho, že se udí mnohem rychleji než celá krůta, také dopadnou opravdu dobře.

Navíc je možné je udit stejnou teplotou a metodami jako u kuřecích prsou. Protože jsou však krůtí prsa větší než kuřecí prsa, bude uzení trvat o něco déle.

Tření ze směsi koření nebo zábal ze slaniny?

Skvěle postačí, když na krůtí prsa natřete směs koření nebo je obalíte slaninou. Kromě toho, že slanina udrží krůtí prsa vlhká, dodá jim tu lahodnou chuť. Pokud však chcete krůtí prsa udit bez slaniny, jednoduše postupujte podle níže uvedených pokynů a vynechejte je.

Uzená slanina zabalené krůtí prsa

Ingredience

Budete potřebovat dvě vykostěná krůtí prsa bez kůže a osm plátků slaniny, kromě následujícího koření:
Jedna lžíce papriky, jedna lžička česnekového prášku, 1/2 lžičky mletého černého pepře, jedna lžička soli a dvě lžíce cukru.

Pokyny

Po smíchání papriky, česnekového prášku, černého pepře, soli a cukru v malé misce musíte směsí koření potřít krůtí prsa.

Na zabalení každého krůtího prsa musí stačit čtyři plátky slaniny. Poté jsou připraveni jít do kuřáckého stojanu.

Nastavte udírnu na 250 F a vyberte své oblíbené dřevěné biskety – skvěle fungují dubové, javorové nebo bílé ořechy.

Ideální vnitřní teplota pro krůtu je 165 F. Když ji získáte, je připravena k použití.

A pokud máte toho kuřáka v provozu, můžete také vykouřit zeleninu, abyste dokončili celé jídlo na Den díkůvzdání v jednom běhu!

Příklady

4-6 rajčat, papriky, cibule, lilek. Můžete je dochutit třemi lžícemi olivového oleje, jednou lžičkou soli a 1/2 lžičky mletého černého pepře.

Pokyny

Jak připravit zeleninu:

• Rajčata rozpůlená
• Sladká paprika (červená, žlutá, oranžová, zelená), zbavená jádřinců a rozpůlená
• Cibule, oloupaná a nakrájená na 1/2palcová kolečka
• Cuketa nebo lilek, nakrájené na 1/2palcové kousky

Zeleninu položte řeznou stranou nahoru na udírny. Zeleninu pokapejte olejem a posypte solí a pepřem.

Nakonec nastavte udírnu na 250 F pomocí dřevěných bisket dle výběru. Zelenina bude měkká po 2 1/2 až 3 hodinách uzení.

Podle Steve Cylka