Directions To Smoke Juicy St.Louis Style Ribs

Instrukce Do Smoke Juicy Styl St. Louis Žebra

Posted on: January 13, 2023



Džbová žebra, nebeské jídlo krhů očerníků! Náhradní díly by měly být zastřižené do stylu St Louis.

Ahhhhh... šťavnatá žebra, nebeské jídlo bohů Redneck! Náhradní díly by měly být upraveny do stylu St. Louis. Mají jen trochu lepší chuť a jakmile je několikrát oříznete, proces bude opravdu snadný. Je tam nějaká chrupavka a vy si vezmete nůž (čím ostřejší, tím lepší) a jen ho posunete po délce stojanu. Voila, právě jsi je ostříhal.

Většina lidí stahuje membránu ze zadní strany žeber. Toho docílíte tak, že se pod membránu dostanete tupým nožem. Poté pomocí papírového ručníku a prstů silně zatáhněte, abyste je odstranili. Dále potřete žebra levnou žlutou hořčicí a poté hořčici potřete oblíbeným třením.

Profesionální tip: Odstraňte zadní membránu a vložte ji do mikrovlnné trouby po dobu jedné minuty, abyste ji mohli snadno vytáhnout lžící.

Dozvědět se víc o Jak hořčice zjemňuje uzené maso v našem odborném článku o kouření potravin!

Nechte čas, aby se vmasírovala do žeber

Moc se mi líbí Dizzy Pig Swamp Venom, ale Smoke and Spice má pár dobrých receptů na tření. Necháme vtírat do žeber. Zabere to asi 10 minut. Nyní je zabalte do plastové fólie a dejte na několik hodin až přes noc do lednice. Nezapomeňte udělat malé koncovky, které jste odřízli, protože je použijeme později. Rozbalte žebra, znovu je potřete dalším třením, abyste vyplnili všechna místa vyžadující pozornost, a dejte je stranou. Zahřejte Bradley na 275-300 F (135 C-148,9C) po dobu přibližně jedné hodiny. Skříň se tak krásně zahřeje. Umístěte stojany napůl na stojany na udírny. Dva větší konce žeber jdou k sobě a dva menší konce jdou k sobě. Nyní malé ocasní kusy jdou na samostatný stojan. Celkem tři police pro dva regály žeber.

Do Smoker They Go

Vložte je do udírny, koncovku nahoře, pak menší kousky a pak větší kousky. Zavřete dveře co nejrychleji a začněte kouřit po dobu 3-4 hodin, podle toho, jaké dřevo používáte. Nyní musíte chvíli sledovat teplotu.

Stabilizujte teplotu na 225 F (107,2 C) a najděte si něco jiného, než sledovat kuřáka. Po 4 hodinách otevřete dvířka a otočte stojan 2 a 3 zepředu dozadu a vyjměte misku s vodou. Po vysypání připálených puků naplňte a vyměňte misku na vodu za horkou vodu.

V tomto okamžiku má miska na vodu pouze zachytit věci kapající z žeber. Pokračujte ve vaření, dokud se kosti žeber nezačnou lehce kroutit směrem od masa. Obvykle to trvá celkem 6-8 hodin. Každé kouření však žije svým vlastním životem.

Nechte ventilační otvor otevřený asi z 1/3

Můj návrh je koupit silnou baterku a posvítit ventilačním otvorem, abyste viděli, jak vaše žebra postupují. Mimochodem, průduch měl být otevřený asi z 1/3. Maso se začne stahovat z kostí na koncích kolem 1/4-1/2″, když jsou hotové, ale není tomu tak vždy.

Nikdy na žebra nespěchejte a nezapomeňte je často kontrolovat. Tato metoda by měla produkovat nějaká mocná jemná žebra, ale tady je jiný způsob. Je to stejné až do části vaření:

Další metoda

Nejprve pouze předehřejte skříň pomocí generátoru puků, nikoli topného tělesa. Stejným způsobem umístěte žebra do skříně. Nalijte na 3 hodiny kouře s horním průduchem zcela otevřeným. Vyjměte žebra z udírny a zabalte je zvlášť do alobalu, kromě odřezků. Udělejte samostatný balíček pro všechny ozdoby. Do každého balíčku přidejte trochu jablečné šťávy. Pevně zabalte a vraťte do Bradley nebo do předehřáté trouby. V každém případě 200 F (93,3 C) po dobu dvou hodin. Pokud používáte Bradley, nezapomeňte zapojit topné těleso zpět a zvýšit teplotu, když odstraníte žebra.

Po dvou hodinách vyndejte žebra a opatrně je vyjměte z fólie, protože je uvnitř hodně páry. Zatímco byly ve fólii, uvnitř trouby nebo Bradley, máte připravený gril na dřevěné uhlí a máte jej stabilní při teplotě asi 300 F (148,9 C). Položte žebra na gril a potřete oblíbenou omáčkou. Udělejte to pokaždé s takovým množstvím omáčky, aby vypadaly mokré. Nenatahuj to!

Vařte 10 minut, znovu kartáčujte, vařte 10 minut, znovu kartáčujte, vařte 10 minut a sundejte z grilu. Znovu kartáč. Necháme 10 minut odstát a podáváme s omáčkou na boku. Dvě hodiny v troubě mohou být trochu hodně, v závislosti na tom, jak bylo Bradley horké, na počasí a na okolním prostředí, které znáte. Takže pokud je venku opravdu horko, možná 1 1/2 hodiny ve fólii.

Doufáme, že jste se dozvěděli nějaké cenné informace o uzení šťavnatých žeber a nezapomeňte se podívat na Bradley Food Smoking Blog pro odborné tipy na uzení jídla od mistrů pitů!

Původní recept od RIBMAN.