How to Make Jazzed Up Raspberry Glazed Pork Ribs

Jak udělat Jazzed Up Malinová glazovaná vepřová žebírka

Posted on: January 17, 2023



V Severní Americe se slaví nejméně deset svátků, což znamená, že máme nejméně deset důvodů, proč shromáždit své rodiny na hostinu. Tyto svátky jsou dokonalými okamžiky pro každého člena rodiny i pro každou skupinu přátel, aby se sešli a užili si společnost toho druhého.

V Severní Americe se slaví nejméně deset svátků, což znamená, že máme nejméně deset důvodů, proč shromáždit své rodiny na hostinu. Tyto svátky jsou dokonalými okamžiky pro každého člena rodiny i pro každou skupinu přátel, aby se sešli a užili si jen vzájemnou společnost. Tato setkání by nikdy nebyla úplná bez skvělého jídla a jedním úžasným jídlem, které pro ně můžete připravit, jsou malinová vepřová žebírka.

Jazzed-up malina glazed vepřová žebírka jsou soutěžní vepřová žebírka vyrobená speciálně pro oslavy čtvrtého července. Tento lahodný recept je však stejně dobré připravit kdykoli a v roce, dokonce i na vašich jednoduchých nedělních setkáních. Pokud se cítíte unavení a nevolní z každoroční přípravy krocana na Den díkůvzdání a Vánoce, je to něco, co můžete použít jako alternativu.

Při přípravě malinově glazovaných vepřových žeber je velmi důležitým prvkem, kterému byste měli věnovat pozornost, je malinová barbecue omáčka. Nemusíte se však bát, protože je to docela snadné mixovat a připravit a navíc to chutná skvěle. Tato sladká a štiplavá omáčka funguje také pro jiné recepty na vepřová žebra, takže byste ji mohli zvážit na další oblíbená jídla.

Bradley Smoker nabízí řadu produktů a receptů, které vám jistě pomohou dosáhnout dokonalé chuti vašeho pokrmu ze žeber. Uzení potravin pomocí našich udíren potravin a Bradley Bisquettes je jedním ze způsobů, jak připravit vepřová nebo hovězí žebra. S naším jídlem bude příprava vašich malinově glazovaných vepřových žeber jednodušší kuřácké doplňky stejně jako naše Bradley tipy a triky.

Příprava žeber

Příprava žeber doma může být zastrašující a únavný úkol a většina si je raději objedná v místní restauraci. Dobrou zprávou je, že s Bradley Smokerem nebylo nikdy tak snadné vyrobit si vlastní žebra. Také můžete jít k nám webová stránka za pár užitečných nápadů o vepřovém mase a dalších receptech na maso. Aby vaše vepřová žebírka s malinovou polevou měla tu nejlepší možnou chuť, vezměte na vědomí níže uvedené věci.

Za prvé, doba přípravy může trvat až 30 minut, zatímco skutečná doba vaření může trvat až šest hodin. K vytvoření můžete použít alternativní metodu recept za pouhé čtyři hodiny. Budete potřebovat jeden nebo více stojany náhradních žeber, nejlépe ve stylu St. Louis, a samozřejmě pomazánkové ovoce Malina, i když funguje i marmeláda. Doporučené dřevo je třešeň nebo pekan, případně jejich kombinace.

Chcete-li odstranit membránu vepřového žebra, položte je stranou nahoru na prkénko na krájení nebo krájení. Poté prsty nebo nožem na máslo zvedněte okraj membrány pokrývající kosti. Stáhněte membránu pomocí kleští nebo papírových ručníků. Poté ořízněte klapku, abyste ji mohli vařit samostatně, protože to narušuje proces vaření. Dále začněte ochucovat stranu s kostí a odříznutou část masa.

Po ochucení kostěné strany otočte žebra, aby se začala kořenit masitá strana. Můžete použít i trochu hořčice, aby tření lépe přilnulo a vy můžete ušetřit čas. Přibližně po pěti až deseti minutách začnete vidět, jak sůl v tření vytahuje šťávu na povrch masa. Tření zvlhne a bude vypadat tmavší, jak se šťáva začne dostávat na povrch masa.

Čas kouření

Po ochucení žebra nechte asi 15 až 20 minut odležet, aby se uvolnilo kouzlo. Chcete-li plně využít čas čekání, můžete začít připravovat Bradley Smoker. Pro dosažení nejlepších možných výsledků se řiďte průvodcem pro uzení potravin v Bradley tipy a triky pro výběr správné teploty. V případě vepřových žebírek by teplota měla být mezi 225 až 240 °F (107 až 116 °C), ale pro tento pokrm by měla být 225 °F (107 °C).

Pro dosažení nejlepších výsledků byste měli kouřit s třešňovým dřevem Bradley Bisquettes. Jakmile dokončíte předehřívání vašeho Bradley Smoker, můžete začít vkládat žebra do udírny, kostní stranou dolů. Nechte vepřová žebra v udírně tři hodiny, takže si to pořádně načasujte.

Když na vaření žeber zbývá jen 20–25 minut, můžete malinový džem připravit v hrnci na středně nízké teplotě. Mícháním metličkou udělejte hladkou hmotu a jakmile bude hotovo, můžete ji odložit. Vyjměte vepřová žebírka z udírny a zkontrolujte teplotu, přičemž vaším cílem k dokonalosti je 194 °F (90 °C). Poté lžící nebo štětcem potřete glazuru na horní stranu žeber a vychutnejte si.

Další skvělé nápady, jak ze svého Bradley Smoker vytěžit maximum, najdete v úžasných článcích na našem webu Bradley Smoker Food Smoker Blog pro další tipy a triky.