Independence Day Brat Perfection

Den nezávislosti Brat Dokonalost

Posted on: January 10, 2023



Není lepší čas rozpálit Bradleyho gril, vychutnat si horké šťavnaté spratky a odpočinout si s ledově vychlazeným pivem než na Den nezávislosti. Je to ideální den pro setkání s přáteli a rodinou díky dni dovolené a pěknému počasí.

Není lepší čas rozpálit Bradleyho gril, vychutnat si horké šťavnaté spratky a relaxovat s ledově vychlazeným pivem než na Den nezávislosti. Je to ideální den pro setkání s přáteli a rodinou díky dni dovolené a pěknému počasí.

Každý, kdo vaří pro přátele nebo rodinu, ví, že je to hodně práce. A poslední věc, kterou chce sebeúctyhodný venkovní kuchař udělat, je naservírovat spáleného spratka!

Máme pro vás několik návrhů, které vám pomohou ugrilovat perfektní klobásu. Zvažte tyto tipy, pokud chcete zapůsobit na přátele a rodinu až do posledního sousta.

Nízká a pomalá

Spálený spratek je jasným znamením netrpělivosti a jistou jiskrou frustrace. Jediný způsob, jak grilovat spratky, je na nízkém a pomalém stupni. Vařte je nepřímo, pokud chcete eliminovat jakékoli šance na připálení.

Pro uživatele plynového grilu spusťte spratky na střední stupeň a jakmile začne vytékat šťáva, snižte teplotu, aby nevzplanuly. To pomůže udržet klobásu neporušenou a zachovat její šťávu.

Pro uživatele dřevěného uhlí můžete použít ruku k měření teploty ohně tak, že ji podržíte několik palců nad grilovacím roštem a napočítáte do pěti. Pokud vás intenzita tepla donutí sundat ruku po pěti sekundách, pak jste asi správně.

Vana „Brat“.

Připravte si spratkovou vanu nalitím 2 nebo 3 plechovek piva do hliníkové zapékací misky. Poté přidejte jednu bílou cibuli (nakrájenou na tenké plátky) a několik lžic másla. Když spratci dosáhnou dokonalého, zlatohnědého vzhledu, vložte je do zapařené tekutiny a nechte 20 minut vařit – nebo přibližně tak dlouho, než se nakopnete a vychutnáte si vychlazené pivo. Vznikne tak spratek, který je ještě odvážnější a chutnější. Nechte hosty, aby si pomohli sekundami a třetinami, a dejte si jídlo, které je horké a připravené pro ty opozdilce, kteří přijdou pozdě.

Pokud máte vy nebo vaši hosté opravdu rádi křupavou texturu, podávejte ihned mimo gril, místo aby se dusily.

Udělej to spravedlnosti

Nazývat spratka párkem v rohlíku je prostě ponižující, stejně jako podávání spratka na beztížné housce s párkem v rohlíku. Mohlo by vás to dostat ve Wisconsinu! Svět klobásek je plný věrných nadšenců a bohaté grilovací tradice. Takže dejte spravedlnost tam, kde je spravedlnost potřeba.

První a nejdůležitější způsob, jak toho dosáhnout, je naservírovat svým spratkům pořádný kus. Druh, který si poradí s paprikou, cibulí, kysaným zelím, kyselou okurkou, pikantní hořčicí nebo jinými pochutinami, které si sbalíte. Vaši hosté pocítí a ochutnají rozdíl.

Celý balíček a pak něco

Vždy je lepší mít příliš mnoho, než mít nedostatek jídla, a to platí zejména o spratcích. Pokud na grilu uděláte svůj díl, vaši hosté neodolají vteřinám a dokonce ani třetinám. A nikdy nevíte, kdo se může nečekaně objevit. Je fajn, když můžete sousedovi nebo kolemjdoucímu nabídnout sousto čisté dobroty. Zbytky můžete vždy použít na buřty na snídani nebo sníst k obědu další den. Není tedy důvod vařit příliš málo.

Pokud je na grilování spratků ještě jedna dobrá věc (kromě jejich úžasné chuti), pak je to to, že můžete nakrmit velkou skupinu, aniž byste ohrozili celý den. Je to snadná příprava, snadné vaření a snadné čištění, a proto je 4. července nejoblíbenější v USA.

Tento rok upečte ty nejúžasnější spratky, které jste kdy ochutnali, podle našich návrhů a dejte nám vědět, jak dopadli!

Chtěli bychom popřát našim přátelům v USA šťastný Den nezávislosti!