Máme tipy, které potřebujete k uzení lahodných kuřecích křidélek v Bradley, protože proces bude trvat mnohem déle, než byste čekali. Může to být také opravdu složité, ale nezlobte se! Máme nejlepší triky od pitmasterů, jak kouřit tato úžasná křídla!
Po úplném uvaření v Bradley má kůže na křídlech tendenci být gumová, takže můžete použít dvojí metodu vaření. Může to trvat 3 hodiny nebo více na dávku. Měli byste kouřit v malých dávkách 2,5 – 3 libry křídel a pokaždé použít pouze 40 minut kouře. Pekanové nebo jablečné biskety dodají křídlům aromatickou vůni. Použití třešně vám poskytne tmavší barvu a možná budete muset experimentovat, abyste zjistili, kolik kouře preferujete.
Máme několik receptů na křídla, které si určitě zamilujete:
Recept na uzená BBQ kuřecí křídla
Recept na Buffalo Styl Hickory Smoked Wings
Recept na uzená javorová bourbonská křídla
Při kořenění křídel pracujte v malých dávkách. Sušení vzduchem zabírá hodně místa v lednici. Pokud tedy nemáte čas, můžete 30 – 60 minut sušit na lince. Nebude to tak dobré, ale tentokrát to pomůže. Prášek do pečiva je důležitý, protože napomáhá křupavosti pokožky.
Po uzení v Bradley je pak přesunu na plechy kůží nahoru do předehřáté trouby. Pro mou troubu používám teplotu 400 °F. Mezitím připravím další várku, aby šla do Bradley a kouřila je asi 40 minut. Poté je várka v troubě buď hotová, nebo téměř připravená k vyjmutí. Můžete také přenést křídla z Bradley na gril. Pokud se chystáte vakuovat, nepřidávejte v tuto chvíli žádnou omáčku.
Tip pro profesionály: Ujistěte se, že používáte prášek do pečiva, ne jedlou sodu. Jedlá soda samotná dodá křídlům kovovou chuť.
Další skvělé nápady, jak ze svého Bradley Smoker vytěžit maximum, najdete v úžasných článcích na našem webu Bradley Smoker Food Smoker Blog pro další tipy a triky.