5 Tips and Techniques to Perfect Your Food Smoking Cookout

5 tipů a technik k dokonalosti Jídlo Kouření Cookout

Posted on: January 16, 2023



Kuchař jsou zábavné a vzrušující způsob vaření jídla a patří mezi nejlepší způsoby, jak se socializovat s přáteli a rodinou. Jste pravděpodobně mezi největší divize lidí, kteří věří, že coutouts jsou nejlepší způsob, jak si uzené jídlo, které činí příjemnou chuť a chuť na vaše jídlo.

Cookouts je zábavný a vzrušující způsob vaření jídla a patří mezi nejlepší způsoby, jak se stýkat s přáteli a rodinou. Pravděpodobně patříte mezi největší skupinu lidí, kteří věří, že vaření je nejlepší způsob, jak si vychutnat uzené jídlo, které dodá vašemu jídlu lahodnou chuť a chuť. Máte pravdu, protože správné vaření by mělo změnit způsob, jakým by jídlo chutnalo. Je to však něco, co nemůže být příjemné, pokud se při uzení jídla při vaření nedodržují správné postupy a rady. Špatně připravená jídla nejen učiní pokrmy méně chutnými, ale mohou snížit energii celého vaření.

Nejlepší by bylo, kdybyste si nedělali velké starosti, protože víte, jak udit jídlo a posouvat své zážitky z vaření na další úroveň. V tomto článku vám ukážeme, jak přesně toho dosáhnout. Je to poměrně snadný úkol, jak se můžete domnívat, a pochopíte, proč se každý může stát kuchařskou rockovou hvězdou.

Pravděpodobně budete udit maso, a proto se článek zaměří na uzení masa a ne na jiné jídlo.

1. Získání a příprava masa

Příprava masa je nejdůležitější součástí procesu, zvláště nyní, když jste zvolili uzení masa. Prvním krokem, který uděláte, bude identifikace druhu a povahy masa, které chcete udit. Pokud se chystáte na bílé maso, pak bude vaší volbou drůbež, ryby, vepřové, hovězí a kozí maso.

Žebra jsou vždy nejlepší částí jakéhokoli masa na uzení. Žebra se nejen snadněji naplní chutí, ale také se snadněji vaří. Zvažte přidání soli a pepře, až budete mít žebra připravená k uzení. Můžete si vybrat, že si maso natřete den před dnem vaření, aby se koření lépe promíchalo. Pamatujte, že různé druhy masa vyžadují různé koření. Vybírejte proto koření, které se hodí k výběru masa.

2. Sběr dřeva k použití

Nejlepší by bylo, kdybyste zvážili možnosti, které máte jako lesy pro vaření. Je to nezbytný prvek, který si nemůžete dovolit přehlédnout. V Bradley Smoker máme Bradley Bisquettes vyrobeno ze dřeva, což zajišťuje, že vaše jídlo udí s původní čistou chutí sušeného dřeva. Kromě toho se bisquettes dodávají v různých příchutích, aby vám poskytly požadované chutě.

Vyberte si tvrdé dřevo a vyberte si pro své biskety z dubu, olše, bílého ořechu a javoru mezi dalšími příchutěmi z tvrdého dřeva. Zde je odkaz na všechny naše chuťové profily, takže si můžete odborně vybrat, jakou příchuť bisquette použijete při příštím vaření!

3. Odstraňte membránu žebra

Membrána je jako papír tenký kožní kryt, který je na kosti žeber. Ujistěte se, že jste je odstranili, aby se jídlo snáze konzumovalo. Je to proto, že membrána se stává extrémně gumovou, takže žvýkání po kouření je obtížný úkol.

Navíc do tření nepřidávejte sůl. Nechte maso nakrájet. Musíte diktovat způsob, jakým budete s třením zacházet. Místo toho se ujistěte, že přidáváte sůl v počátečních fázích přípravy a ne na samotný tření, nejlépe den před vařením.

Vyvarujte se překlápění masa, protože tím otevíráte udírnu a měníte proudění vzduchu, což zase mění teploty udírny.

4. K vaření použijte teploměr

Většina receptů na uzení masa na různých blozích má vždy sousto z masa, abyste si mohli zkontrolovat, až je jídlo hotové. Takto by to však být nemělo. Používejte raději teploměr na vaření, zvláště při uzení vepřového a drůbežího masa. Nechte se vést teplotami, abyste zjistili, kdy je maso hotové.

Podívejte se na naše digitální teploměr abyste výrazně snížili stres z toho, že víte, kdy je vaše maso hotové v našich udírnách!

Studie ukázaly, že dlouhé kouření neznamená, že jídlo je hotové. Není hotové, pokud nedosáhlo určité teploty doporučené pro daný druh masa. Jedním z důvodů, proč klademe důraz na typ dřeva, které používáte, je ten, že ovlivňuje dobu a výsledky procesu uzení.

Mezi další faktory, které ovlivňují dobu a výsledky vaření, patří velikost masa, které udíte, typ a druh úchopu, který používáte, okolní teploty a udírnu, kterou používáte.

5. Udržujte na mase vlhkost

Maso se někdy vysuší, zvláště když se nechá dlouho na udírně. Je to běžné, když kouříte žebra, ramena nebo hrudí, protože jejich příprava zabere hodně času. Doporučujeme, abyste použili hliníkovou fólii, která vám pomůže udržet maso vlhké při zachování doporučených teplot. Na fólii můžete přidat i trochu příchuti rumu nebo šťávy. Je to pro zvýraznění chuti masa.

Pomohlo by, kdybyste nemuseli procházet složitým procesem hledání toho nejlepšího kuřáka na trhu. Navštivte naši webová stránka získat nejlepší a nejspolehlivější Bradley Smoker pro vynikající zážitky z vaření. Další skvělé tipy a triky Bradley spolu s tím, jak co nejlépe využít svého Bradley Smoker, najdete v úžasných článcích na našem Bradley Smoker Food Smoker Blog.