Directions To Smoke A Beef Crown Rib Roast

Pokyny ke kouření A Pečená hovězí korunka

Posted on: January 13, 2023



Korunní rib Roast je prvočíslo pečeni, který byl svázán v kruhu, s kostí končí tváří nahoru, Což se stane vypadat jako koruna.

Crown Rib Roast je prvotřídní pečená žebra, která byla svázána do kruhu s konci kostí nahoru, což náhodou vypadá jako koruna. Stojan Bradley je dostatečně hluboký, aby zvládl velikost plné pečeně svázané do kruhu. Zejména pokud máte jeden, můžete jej ohnout do kruhu, který se hodí do stojanu, aniž byste se dotkli stran krabice, a můžete jít.

Jak ho připravit a udit

Čtyři hodiny kouření budou stačit. Posuňte zcela zahřátý, zatáhněte na 130 F (54 C) a grilujte několik minut. Nedovolte, aby se pečeně dotýkaly stran vašeho Bradleyho. Ujistěte se, že se vejde na stojan. Chcete, aby šel ode zdi ke zdi, ale nedotýkal se. Pokud je příliš široká, musíte ji zastřihnout.

Nakrájejte mezi kosti a pečeně a do zářezů vetřete směs cibulové polévky Lipton. Poté orestujte v cibulové polévkové směsi Lipton s černým pepřem a přidaným česnekovým práškem. Kosti přivažte k pečeně celé do plastového sáčku ze supermarketu a uložte na dva dny do lednice.

Pečeni necháme alespoň 2 až 3 hodiny z lednice vyhřát na pokojovou teplotu. Zapalte hořák na puk a topné těleso, posuňte zcela horký a předehřejte na 300 F (149 C) nebo na tak horké, jak by to šlo, se zavřeným větracím otvorem.

Hot and Fast

Teď mi dovolte říct hned teď: nízká a pomalá je ta správná cesta, kromě pečeného žebra. Potřebuje horko a rychle... horko a rychle... horko a rychle.

Nasuňte puk na hořák a zasuňte bestii. Vložte ho do spodní police, žeberními kostmi dolů. Určitě to udělejte rychle, ať neztratíte teplo. Nechte ventilační otvor z 1/3 otevřený. Každopádně teplota klesne, ale nakonec se zvýší, protože pečeně absorbuje teplo.

Můžete použít Hickory nebo dubové biskety a kouř, dokud vnitřní nedosáhne 135 F (57 C). Normálně trvá vaření asi 4-5 hodin. Takže to jde velmi rychle. Důvod, proč jsem přešel z nízkého a pomalého pečení na žebírko na horké a rychlé, je ten, že nízké a pomalé vykreslovaly skvělé vnitřnosti, ale vnější nebyly skvělé. Na závěr, hot and fast vykresluje skvělé vnitřnosti a lepší vnější strany.

O FTC

Zde je náš odborný průvodce na FTC metoda uzení potravin pokud se chcete dozvědět více.

Nízká a pomalá metoda je tajemstvím dokonalého uzení potravin. Dalším skvělým trikem je metoda FTC (Foil, Towel, Cooler). To se používá, jakmile uzené maso dosáhne cílové teploty, když ho vyjmete z udírny.

U tohoto receptu nemusíte provádět metodu FTC. Vše, co musíte udělat, je vytáhnout ji při 130 F (54 C) a poté ji na několik minut přímo položit na velmi horký gril. Nyní nechte pár minut odpočinout pod alobalem a podávejte. Nakonec vmícháme trochu křenu a zakysané smetany a podáváme stranou.

Další skvělé nápady, jak ze svého Bradley Smoker vytěžit maximum, najdete v úžasných článcích na našem webu Bradley Smoker Food Smoker Blog pro další tipy a triky.