The Ultimate Guide to Succulent Smoked Duck

The Ultimate Guide to Sukcient Smoked Duck

Posted on: January 17, 2023



Kachní maso je druh vlhkého a tmavého masa, které má výrazně výraznou a bohatou chuť. Kdo miluje tmavší druh masa, ale má rád i krůtí a kuřecí maso, určitě si zamiluje i kachnu.

Kachní maso je druh vlhkého a tmavého masa, které má výrazně výraznou a bohatou chuť. Kdo miluje tmavší druh masa, ale má rád i krůtí a kuřecí maso, určitě si zamiluje i kachnu. Uzení je perfektní způsob přípravy kachny, protože má více tuku než jiné ptačí maso. Když je plátek masa bohatý na tuk, kouřová chuť zůstane zachována a maso bude chutnější.

Druhy kachního masa

Nákup kachny může být složitější než nákup jiných druhů masa, jako je kuřecí, vepřové a hovězí. Pokud jste zkušený lovec nebo máte v plánu pořídit si lovecké vybavení, budete mít jednodušší výběr druhu kachny pro recept na uzenou kachnu. Existují různé druhy kachního masa, z nichž některé jsou ideální k uzení, zatímco ostatní zaberou více času na jejich přípravu.

V nejbližším obchodě s potravinami jsou k dispozici tři hlavní druhy kachního masa, které skvěle fungují s metodou uzení. Prvním typem je White Peki, nejběžnější odrůda kachního masa, kterou najdete téměř v každém obchodě, který prodává kachnu. Dalším typem kachny je pižmová, která je o něco větší s výraznější chutí. Moulard je posledním druhem kachny, jejíž prsa mají vlastnosti jako steak.

Rozmrazování zmrazené kachny funguje velmi podobně jako rozmrazování jiných ptáků, i když nejlepší metodou rozmrazování je uvnitř lednice. U celé kachny může rozmrazování v lednici trvat až dva dny. Kachnu můžete rozmrazit pomocí nepropustného sáčku ponořeného do studené vody. Voda se mění každých 30 minut a proces rozmrazování může trvat dvě až šest hodin v závislosti na hmotnosti masa.

Recept na kachnu uzenou za studena

Jedním z nejoblíbenějších kachních receptů mezi věrnými zákazníky Bradley Smoker je Studená uzená kachní prsa. Při přípravě receptu je třeba z kachních prsou odstranit kůži pro rychlejší uzení. Pokud potřebujete kachní maso udit jednu až dvě hodiny, nakládání nemusí být nutné. Pokud plánujete kratší dobu kouření, můžete použít jednoduchý základní solný roztok.

Na druhou stranu, pokud maso udíte za studena delší dobu, použijte místo suché solné kúry. Před přidáním jakéhokoli druhu chuti do kachního masa se doporučuje začít se základní solnou kúrou. Příprava kachních prsou uzených za studena zabere přibližně 24 hodin, abyste měli jistotu, že z jejich chutí vytěžíte maximum. Samotný proces slanění zabere hodně času, takže vaše trpělivost bude vystavena zkoušce.

Uzená dřevěná kachna a uzená kachna Pancetta

Další slavnou kachní pochoutkou v bohaté knihovně receptů na jídlo Bradleyho Smokera je Uzená dřevěná kachna s pomerančovou sezamovou marinádou. Chcete-li začít s přípravou tohoto lahodného receptu, marinujte čtyři vykostěná prsa přes noc v lednici poté, co nakrájíte kůži. Můžete použít jakoukoli orientální pomerančovou omáčku podle vaší chuti a vstříknout ji do masa před hodinou marinování.

Uzení kachního masa pomocí Bradley Bisquettes po dobu 30–35 minut v Bradley Smoker. Poté maso přesuňte do předehřátého hrnce na střední teplotu, aby se opékala marinovaná kachní prsa. Vložte pánev do trouby a nastavte ji na 400 °F (204 °C) po dobu čtyř až pěti minut, dokud nebude maso středně vzácné. Tento recept se nejlépe podává s přílohou se smaženou rýží Uncle Ben's smíchanou s hráškem, mrkví a vejcem.

Uzená kachní pancetta je další recept pro ty, kteří plánují vyrábět vlastní uzeniny. Kachní slanina je jedinečnou složkou této pochoutky a tento recept vás přiměje naučit se kachní prsa léčit a udit kreativním způsobem. Nakládání a uzení pancetty trvá několik hodin, takže je to skvělé jídlo na přípravu, ale lze ji použít do jakéhokoli pokrmu, který máte rádi.

Závěrečné myšlenky

Bradley Smoker je značka specializující se na metody uzení potravin a přípravu masa, která nabízí jedny z nejlepších kuřáků ve městě. Máme seznam uzené recepty a tipy a triky na našem webu. Uzení potravin pomocí produktů, jako je náš Bradley Bisquettes je známo, že z běžného jídla udělá lahodný recept. Kachna, stejně jako jiné maso, je především o chuti a my vám můžeme dát spoustu skvělých nápadů.

Kachna je velmi bohatá na různé nutriční složky, proto velmi aktivně osvětlujeme různé způsoby její přípravy. Vaření kachny většinou vyžaduje hodně času, takže si ji opravdu musíte připravit s předstihem, abyste si ji mohli vychutnat s rodinou. Nabízíme různá zařízení pro uzení nejen kachního masa, ale všech druhů mas.

Další skvělé nápady, jak ze svého Bradley Smoker vytěžit maximum, najdete v úžasných článcích na našem webu Bradley Smoker Food Smoker Blog pro další tipy a triky.