Smoke on Your Grill

Kouřit dál Váš gril

Posted on: January 12, 2023



Pokud máte rádi uzené jídlo stejně jako my, budete rádi, že vytvoření uzené chuti na grilu je stejně snadné jako 1-2-3. Opravdu!

Pokud milujete uzená jídla stejně jako my, budete rádi, když budete vědět, že vytvoření uzené chuti na vašem grilu je snadné jako 1-2-3. Opravdu!

V pouhých 3 jednoduchých krocích připravíte skvěle chutnající jídlo s příchutí skutečného kouře. Pomocí některého z našich mnoha různých Bikety s příchutí BradleyUzení na vašem grilu je nyní snazší způsob, jak vytvořit autentickou kouřovou chuť než s dřevěnými štěpkami, pilinami nebo peletami. Jediné, co musíte udělat, je vybrat bisketu s příchutí a přímo ji umístit na grilovací desku.

Čistší a snazší způsob, jak přidat kouřovou příchuť vašemu grilování

Bikety vám ušetří zdlouhavé sejmutí grilovací desky a připlácení za kovové nádoby, do kterých můžete vložit dřevěné třísky, piliny nebo pelety. Jakmile se biskety připálí (přibližně 20 minut), jednoduše je sundáte z grilu a ponoříte je do vody. a vyhodit.

S našimi bisketami budete mít mnohem snazší vaření bez bolesti hlavy s uklízením nepořádku, který následuje.

Přírodní tvrdé dřevo poskytuje chutné a čisté kouření

Naše biskety jsou vyrobeny z přírodních tvrdých dřevin, bez parafínu a vosků. To znamená, že je 100% přírodní. Můžete vytvořit chutný, čistý kouř bez přidání kalorií nebo tuku do jídla.

S více než tuctem příchutí bisquette a počítáním určitě najdete kouřovou příchuť, kterou hledáte. Kromě toho nabízíme širokou škálu dřevin, od ovocných až po silnější příchutě běžné v jižním grilování. Zde je stručný přehled našich příchutí:

  • Olše: Toto oblíbené dřevo severozápadu je známé svou sladkou a pižmovou chutí.
  • Jablko: Vydává sladkou, ale hutnější ovocnou kouřovou chuť.
  • Třešeň: Lehce sladké, jemné a ovocné dřevo, které dává některým masům krásný růžový nádech.
  • Bílý ořech: Jedno z nejčastěji používaných dřev, vzhledem ke své sladké a silné chuti.
  • Jim Beam: Vyrobeno z dubových sudů máčených bourbonem Jim Beam.
  • Javor: Poněkud sladké, jemně kouřové dřevo, které se skvěle hodí ke krůtě.
  • Mesquite: Oblíbené dřevo z jihozápadu se silnou zemitou chutí, sladší a jemnější než hickory.
  • Dub: Nejuniverzálnější z tvrdého dřeva, vydává jemný kouř bez pachuti.
  • Pacifik: Směs světlejších dřevin s čistým kouřem, ideální pro ryby a mořské plody.
  • Pekanový ořech: Sladké a jemné dřevo, podobné, ale ne tak silné jako bílé ořechy.
  • Speciální směs: Speciálně vytvořeno tak, aby mělo výraznou a jedinečnou chuť. Je to naše tajná směs.
  • Whisky: Vyrobeno z dubových sudů nasáklých whisky, opravdu dodává bohatou kouřovou chuť.

Tři jednoduché kroky k vytvoření autentické chuti kouře na vašem grilu

  1. Předehřejte gril nebo gril, položte 2 nebo 3 biskety přímo na grilovací povrch a zavřete víko.
  2. Když začnou biskety kouřit, přidejte své oblíbené jídlo a zavřete víko.
  3. Vařte jídlo jako obvykle, biskety vyměňujte každých 15-20 minut po celou dobu vaření, nebo dokud nebudete mít pocit, že jste přidali dostatek kouřové chuti.

Až budete příště dělat salsu, přidejte trochu zkroucení přidáním Bradley Bisquette, když grilujete rajčata pomocí tohoto recept. Nebo dejte svým hostům dezert, o kterém si budou chvíli povídat, tím, že jim připravíte tyto lahodné pokrmy grilované broskve s bourbonem s trochou kouřové příchuti.

Pro další lahodné recepty na grilování a uzení se určitě podívejte na naši stránku s recepty tady.

Navíc sledujte naši novou řadu prémiových bisket s přidanými bylinkami a kořením, které budou brzy k dispozici pro ještě lepší chuť!