Is It Safe to Eat Rare Duck?

Je to bezpečné jíst. Vzácné Ducky?

Posted on: January 13, 2023



Zdá se, že lidé často podávají vzácnou kachnu v restauracích a doma, i když to není v souladu s pokyny USDA nebo zveřejněnými normálními vnitřními teplotami. Tak jsem pořád přemýšlel, jestli je to bezpečné.

Zdá se, že lidé často podávají vzácnou kachnu v restauracích a doma, i když to není v souladu s pokyny USDA nebo zveřejněnými normálními vnitřními teplotami. Tak jsem pořád přemýšlel, jestli je to bezpečné.

Můj názor je, že středně vzácná až vzácná kachna je bezpečnější ke konzumaci, hlavně kvůli odlišným podmínkám chovu kachny a kuřete. Obecně se kachna nechová tak intenzivně jako kuřata, která jsou často chována ve špinavém a velmi špinavém prostředí.

Salmonella není specifická pro kuře. Náhodou se mu líbí špatné podmínky, ve kterých lidé chovají mnoho kuřat. Přestože se chov kuřat zlepšil a množství salmonely se snížilo, v mnoha případech stále zůstává mnoho přání.

Kachny nejsou intenzivně chovány jako kuřata

Kachny jsou někdy intenzivně chovány, ale obecně ne na stejné úrovni jako kuře. Současná legislativa znamená, že už nikdy nebudou tak intenzivně chována jako kdysi kuřata. Je však důležité mít na paměti, že pokud se chystáte vařit kachnu rare, měli byste si ji koupit ze spolehlivého zdroje.

I když máte kuře z volného výběhu, které bylo chováno ve skvělém prostředí s nízkým rizikem salmonely, vzácné kuře nevypadá ani nechutná hezky. Věřte, že jsem to zkusil!

Vždy opékejte kachní maso

Na druhou stranu vzácná až středně vzácná kachna poráží dobře uvařenou kachnu. Nejen kvůli barvě dužiny, ale také hezky vypadá a chutná.

Dalším faktorem je, že při vaření kachních prsou je často opékáme při vysokých teplotách. Bez ohledu na to, jak to budete vařit, měli byste tukovou vrstvu nakrájet nožem. Maso ale nekrájejte, mohlo by to zahnat případné bakterie z kůže do masa. Vysokoteplotní opálení povrchů zabije veškeré bakterie.

Dokonce i když kouřím kachní prsa ve svém Bradley Smoker, zakončím opékáním na pánvi při vysoké teplotě. To nejen zabije všechny bakterie, ale také zjemní pokožku.

http://forum.bradleysmoker.com/index.php?topic=11346.0

Publikované směrnice, ať už vládní nebo v kuchařských knihách, mají tendenci chybovat na straně opatrnosti. Nejen z hlediska zdraví a bezpečnosti, ale také proto, abychom se vyhnuli návratu nespokojených uživatelů. Proto můžete takové hodnoty používat s rozvahou, pokud jste sebevědomí kuchaři.

Jsem rád, že jím vzácnou kachnu, ale řídím se hrubým průvodcem uvedeným výše. Ostatní se mohou lišit.

Krátká odpověď zní: Odborníci, stejně jako lidé z USDA a FDA, tvrdí, že není vhodné vařit jakoukoli drůbež na teplotu nižší než 165 °F bez zvýšení rizika alimentárních onemocnění a opravdu není v pořádku jíst vzácná kachní prsa. ze stejného důvodu.

Závěr

Food Standards Agency lidem doporučuje, aby kachnu vařili důkladně, spíše než středně vzácně, aby se vyhnuli riziku otravy kampylobaktery. Doufáme, že jste se dozvěděli, proč byste neměli jíst vzácnou kachnu. Podívejte se na Bradley Food Smoking Blog pro více odborných tipů a triků o uzení jídla jako pitmaster!