How to Smoke the Ultimate Venison Burger

Jak se kouř Ultimate Veneson Burger

Posted on: January 16, 2023



Zvěřinové burgery jsou během letních grilovaček velmi žádané, ale napadlo vás někdy, že si je užijete? Uzení zvěřiny pomáhá vyzdvihnout přirozené chutě a učinit ji ještě lepší, než když ji jednoduše vaříte jakýmkoli jiným způsobem. Zde je návod, jak udit ultimátní zvěřinový burger!

Zvěřinové burgery jsou během letních grilovaček velmi žádané, ale napadlo vás někdy, že si je užijete? Uzení zvěřiny pomáhá vyzdvihnout přirozené chutě a učinit ji ještě lepší, než když ji jednoduše vaříte jakýmkoli jiným způsobem. Zde je návod, jak udit ultimátní zvěřinový burger!

Ingredience

Za prvé, budete chtít získat všechny správné ingredience, než začnete. Naštěstí toho není mnoho, co budete potřebovat. Za prvé, evidentně potřebujete svou mletou zvěřinu. Dále si dejte cibuli, sůl, pepř a vejce. Jakmile dostanete všechny tyto ingredience dohromady, jste připraveni začít!

Přípravné práce

S cibulí ji budete chtít nakrájet na jemnou velikost. Dále si vezměte vejce a šlehejte je ve velké míse, dokud nebude hladké. Poté přidejte maso, nakrájenou cibuli a lžíci soli. Všechny je pořádně promíchejte. Nyní budete chtít dát misku na hodinu nebo dvě do lednice, aby se maso zatáhlo. Poté vezmete maso a rukama vytvoříte rovnoměrně velké hamburgerové placičky. Posypte na ně trochu pepře a nyní jsou připraveny nasadit si udírnu!

Kouření

Předehřejte udírnu na 90 °C (200 °F) a vložte do ní zvěřinové placičky. Během vaření sledujte hamburgery a pokud chcete, občas je otočte. Při této teplotě by hamburgery měly trvat hodinu až hodinu a půl, než se získají medium-rare. Zatímco se hamburgery udí, není špatný nápad udit i polevy. Věci jako sýr, slanina, žampiony, paprika, cibule, česnek a chilli mohou být uzené současně, aby měly také nějakou chuť. Pokud přidáváte plátky sýra, přidejte je do hamburgerů asi 15 minut před tím, než budou hotové. Použití Bradley Bisquettes pro extra chuť a lahodně čistý kouř zvýrazňující chuť vašeho jídla.

Pro další krok můžete své hamburgery během těchto posledních 15 minut opéct tak, že zvýšíte teplotu a otevřete udírnu, čímž umožníte vysoké teplotě rychle opéct každou stranu a uzamknout chuť. Jakmile jsou zvěřinové burgery hotové, opatrně je sundejte z udírny a podávejte teplé. Dávejte pozor, aby nebyly převařené, protože by se mohly vysušit a výsledkem by byl podprůměrný jelení burger.

Závěrečné myšlenky

Uzené zvěřinové burgery jsou perfektním způsobem, jak využít výhod svého kuřáka a posunout své hamburgery na další úroveň. S trochou času navíc získáte mnohem chutnější výsledek a zapůsobíte na své přátele a rodinu svými kuchařskými dovednostmi.

Další skvělé nápady, jak udit různé druhy masa od odborníků, najdete v úžasných článcích na našem webu Bradley Smoker Food Smoker Blog pro další skvělé tipy a triky.