Hickory je jednou z nejoblíbenějších možností pro delší vaření. Stejně jako dub hoří ostrým, čistým zápachem, ale má o něco silnější chuť, která je srovnatelná se slaninou! Hickory dřevo vytváří sladkou, ale silnou chuť slaniny. Kouř může být štiplavější, ale dodává pěknou a silnou chuť všem masovým kouskům, ale je obzvláště oblíbený u vepřového masa a žeber. Zde je naše recenze profilu chuti Hickory: Nejbohatší a nejsilnější kouř z jídla.
Hickory má dřevo s poměrně silnou chutí, intenzivnější než olše a ovocná dřeva jako třešňové dřevo a jabloňové dřevo, ale s jemnějším profilem než dřevo mesquite.
Pitmasters rádi používají bílý ořech, protože dodává uzenému masu tmavou barvu. Hickory má silnější chuť než dub a tato dvě dřeva se často používají v kombinaci, protože hoří podobným způsobem. Popularita slaniny uzené z bílého ořechu pramení z jedinečné chuti kouře – sladké jako javorové dřevo, štiplavé jako mesquite. Hickory se používá k uzení, grilování a grilování masa převážně na Středozápadě a jihu Spojených států.
Co dělat Hickory bisquettes Dobře spárovat s?
Ačkoli nejznámější pro použití ve slanině, bílý ořech je univerzální dřevo na uzení, které se dobře hodí k většině druhů masa. Nejlepší volbou je uzení celých kuřat nebo krůt, divoké zvěře a větších kusů, jako je hovězí hrudí na způsob Texasu s bílým ořechem.
Kromě toho se vepřové maso, jako je vepřová panenka a vepřová plec (používané pro trhané vepřové maso), obzvláště dobře hodí ke sladkosti bílého ořechu. Hickory lze také použít k uzení lososa nebo k přidání uzené chuti sýrům a ořechům.
Zde jsou naše oblíbené recepty pomocí hickory biskety:
Recept na tažené vepřové uzené z Hickory
Simple Smoked Pulled Pork můžete využít kdykoli, když chcete nakrmit hladový dav a nechcete příliš mnoho povyku. Toto je správný způsob, jak udit tažené vepřové maso s profesionálními výsledky – od slaného nálevu, přes omáčku a omáčku až po nadšené recenze, které obdržíte. Hickory bisquette kouř je klíčem k rozkladu tuku, který dodává chuť a vlhkost na rameno. Vložte do housky s vaší oblíbenou BBQ omáčkou.
Recept na Buffalo Styl Hickory Smoked Wings
Tento recept je snadný způsob, jak se naučit udit kuřecí křidélka s hlubokou kouřovou příchutí, která jsou navenek příjemná a křupavá a uvnitř křehká a šťavnatá.
Recept na uzenou bourbonskou zmrzlinu
Mám skvělý nápad! Recept na uzenou bourbonskou zmrzlinu! Vím, co si myslíš, „kaluže začištěné smetany na dně mého kuřáka… skvělý nápad…“, ale poslouchej mě. Je to úžasně chutné!
Uzená slanina zabalená plněná kuřecí prsa recept
Kuřecí prsa můžete naplnit svými oblíbenými ingrediencemi. Pro tento recept jsme zvolili smetanový sýr, mozzarellu a sušená rajčata. Kuřecí prsa navíc obalíme slaninou a udíme pomocí sušenek Hickory, Javor nebo Dub. Budou šťavnaté a šťavnaté.
Recept na uzené Fiesta kuře Jalapeño Poppers
Dopřejte si tyto domácí křupavé Jalapeno Poppers z uzeného kuřete. S náplní ze smetanového sýra, uzeného kuřete a sýra, vše zabalené ve slanině pro lepší chuť. V žádném případě se nemůžete pokazit.
Závěr
Hickory byl po mnoho desetiletí běžně se vyskytujícím tvrdým dřevem v tradičních státech grilování, kterým se připisuje grilování na výsluní. To zahrnuje Severní Karolínu, Jižní Karolínu, Georgii, Virginii a poté postup na západ do států jako Tennessee, Missouri a Alabama. Nakonec ti, kteří chtěli napodobit kouřové chutě jihu, pokračovali v požadavku bílého ořechu. Výsledkem je, že bílý ořech se stal jedním z nejžádanějších potravin na kouření dřeva. Nezapomeňte se podívat na další Bradley Smoker Recepty související s Hickory!