Uzení jídla vám dává jedinečnou šanci dodat vašemu jídlu lahodnou chuť a vůni, což není možné u jiných druhů vaření. Bradley Bisquettes jsou správnou volbou pro dodání neodolatelné kouřové chuti vašemu jídlu a jsou speciálně navrženy pro Bradleyho kuřáci. Hoří a produkují čistou kouřovou příchuť, která dodá vašemu jídlu pokaždé tu nejlepší chuť.
Co tvoří Bradley Bisquettes
Bradley Bisquettes jsou 100% přírodní. Jsou vyrobeny z minimálně 99,98 % přírodního dřeva nebo ovocného dřeva a minimálně 0,02 % kolagenu, přírodní látky používané jako pojivo. Tyto biskety jsou vyráběny s jednotnou hustotou a tlakem, aby se z nich stalo nejlepší palivo pro kouření, protože hoří konzistentně.
Výhody použití Bradley Bisquettes ve vašem kuřáckém zařízení
Typ kvality a druh dřeva použitého při uzení potravin výrazně ovlivňuje chuť a vůni vašeho jídla. Zde jsou některé z výhod používání Bradley Bisquettes s vaším kuřákem.
#1. Perfektní a konzistentní výsledky
S Bradley máte zaručeno, že pokaždé získáte lahodně konzistentní výsledky. Tyto biskety se delší dobu nepřepalují, což zabraňuje tomu, aby vaše jídlo absorbovalo nechutně chutnající kouř. Vždy poskytují vynikající výsledky, které si uživatelé Bradley v průběhu let užívají. Bisquettes jsou jedinečně navrženy tak, aby hořely při konstantní teplotě po kontrolovanou dobu.
Skládají se ze správného množství pilin z tvrdého dřeva v kombinaci s kontrolovaným tlakem a hustotou. Získáte také různé příchutě na základě bisket, které spálíte.
#2. Bradley Bisquettes jsou k dispozici v různých příchutích
Bradley Bisquettes jsou k dispozici v různých příchutích, což vám umožní vyzkoušet různé příchutě kouře. Používají různá dřeva, jako jsou ovocná dřeva a další dřeviny se silnou chutí. Zde jsou některé z nejoblíbenějších příchutí Bradley bisquette.
- Jablko: Jablko je jedním z nejčastěji používaných ovocných dřevin. Použití bisket s příchutí jablka dodá vašemu jídlu hustší ovocnou kouřovou chuť.
- Mesquite: Mesquite je běžné dřevo z jihozápadu Spojených států. Použitím těchto bisket dodá uzené jídlo sladkou a zemitou chuť.
- Olše: má sladkou a pižmovou chuť. Toto dřevo je nejběžnější na severozápadě.
- Dub: Dub je nejuniverzálnější tvrdé dřevo. Vydává hlubokou, zemitou kouřovou chuť.
- Whisky: nabízí výraznou, bohatou kouřovou chuť pro jakýkoli pokrm, ale dobře se hodí k vepřovému, drůbeži, hovězímu masu, rybám, mořským plodům, vodnímu ptactvu a jehněčímu. Vyrábí se z whisky napuštěné v dubových sudech.
Další oblíbené příchutě Bradleys Bisquettes jsou směsi třešně, Hickory, Maple, Pacific a Pecan. Pro rozsáhlejší chuťové profily se rozhodně podívejte na naše Blog s příchutí Bradley Smoker.
#3. Žádné škodlivé jakoh
Od té doby Bradley Bisquettes jsou čistě přírodní, neobsahují žádné další chemikálie. Výsledkem je čistší kouř, který nevylučuje žádné škodlivé plyny, saze, karbonové usazeniny ani jiné škodlivé chemikálie v procesu hoření. Tento účinný proces eliminuje špatnou chuť a škodlivý popel ve vašich potravinách. To z nich dělá bezpečný zdroj energie, který poskytuje přirozenější chuť.
#4. Účinnost
Jednou z významných výhod používání Bisquettes ve vaší udírně je, že jsou účinnější. Tyto biskety mají vysokou výhřevnost, což jim umožňuje vydávat intenzivnější teplo ve srovnání s jinými palivy. Vydávají také mnohem menší obsah popela. Bikety jsou o 40 % účinnější a vydrží déle než palivové dřevo. Tato účinnost je dána jejich hustotou a nízkou vlhkostí.
#5. Hoří déle a levněji.
Vzhledem k tomu, že Bradley Bisquettes se vyrábí lisováním hořlavých materiálů, tento proces jim umožňuje hořet po delší a delší dobu. Jedna sušenka hoří minimálně 20 minut, což znamená, že během jedné hodiny budete potřebovat pouze tři sušenky. To by bylo méně než 1,40 dolaru za hodinu při nákupu bradleysmoker.com.
Tipy, jak zajistit, aby vaše kuřácké jídlo nadechlo kouřovou chuť bisket
Zde je několik dalších Bradley tipů a triků, jak dosáhnout vynikající chuti na uzeném mase.
Vždy používejte syrové a mokré potraviny
Abyste získali dokonale ochucené uzené maso, používejte vždy maso syrové. Vzhledem k tomu, že aromatické sloučeniny přítomné v kouři jsou rozpustné v tuku a vodě, jídlo, které vaříte, absorbuje kouřovou příchuť nejlépe, když je syrové.
Použijte koření tření
Maso potřete kořením, aby byl povrch drsný, čímž se zmenšila okrajová vrstva a na mase se držela kouřovější chuť.
Maso vždy udržujte vlhké.
Při uzení masa v udírně Bradley Smoker pomáhá zabránit vysychání masa tím, že jej nastříkáte pomocí rozprašovače.
Přidejte vlhkost do udírny.
Přidejte vlhkost uvnitř udírny umístěním vodní pánve, která také zabraňuje vysychání masa přidáním vlhkosti na povrch masa. To udržuje vlhkost po celou dobu vaření.
Závěr
Bisquettes Bradley vám při použití udírny Bradley poskytnou dokonalou kouřovou chuť. Jsou k dispozici v desítkách příchutí, takže můžete vyzkoušet řadu různých příchutí. Tyto biskety spolu s Bradley tipy a triky zde vám poskytne zcela přírodní maso s příchutí kouře, které pokaždé chutná lahodně.