Get to know Steve Cylka, and his love for food smoking!

Poznat Steve Cylka, a jeho láska k kouření jídla!

Posted on: January 10, 2023



Spárujte text s obrázkem a zaměřte se na vybraný produkt, kolekci nebo blogový příspěvek. Přidejte podrobnosti o dostupnosti, stylu nebo dokonce uveďte recenzi.

Můžete nám říct něco o sobě/rodině/životní situaci?

Byl jsem pastorem 15 let a před pár lety jsme se rozhodli udělat změnu. Moje žena se vrátila k učení a já jsem začal s blogem o jídle a vývojem receptů na plný úvazek.

Žijeme v Torontu a máme 3 děti. Žijeme šťastný život plný hokeje, fotbalu, tanečních kurzů, klavíru a bicích. Mezi tím se snažíme sedět u stolu na smysluplný rodinný čas, zatímco jíme nějaké chutné jídlo, které bylo pravděpodobně uzené!

Nejtrapnější příběh o jídle/kuchařce

Páni – pár jich mám! Jednou jsme měli spoustu lidí na večeři a já jsem griloval nějaká žebírka (než jsem vlastnil Bradley!). Postavil jsem je na stranu grilu pro nepřímé grilování, nebo jsem si to alespoň myslel. Když jsem se vrátil, žebra byla úplně spálená a naprosto nepoživatelná. Jídlo se rychle proměnilo ve vegetariánskou večeři.

Tak to máš super blog. Řekněte nám, jak a proč jste s tím začali

Už léta ráda vařím a stále mě baví vytvářet nové recepty. Byli přátelé a rodinní příslušníci, kteří mě žádali o recepty, a tak jsem se rozhodl založit blog a zveřejňovat recepty.

Tehdy to byl jen koníček a fotky jídla byly otřesné. ha ha. Ale postupem času jsem si zamilovala blogování o jídle a sdílení mých výtvorů se čtenáři. Bylo skvělé vidět, jak se vyvíjí a jak roste počet čtenářů. Kromě toho miluji rozvoj partnerství se společnostmi jako Bradley Smokers.

Cíl blogu

Vzpomněl jsem si, že když jsem se poprvé dostal ke kouření, strávil jsem spoustu času hledáním tipů na internetu, receptů na koření a marinádu, teploty uzení, časy a další. Existuje spousta informací a někdy se to lidem, kteří s kouřením teprve začínají, může zdát zdrcující.

Informační centrum poskytující informace pro nové kuřáky

Chci, aby tento blog byl informačním centrem poskytujícím spoustu informací pro nové kuřáky. Kromě toho existuje mnoho zkušených kuřáků, kteří mají mnoho zkušeností a doufám, že tento blog je pro ně také relevantní. Modernistické vaření mění způsob, jakým připravujeme jídlo, a dokonce i uzení se vyvíjí. Chci prozkoumat, jak můžeme začlenit kouření do potravin, o kterých bychom si tradičně nemysleli, že je kouří. Mělo by to být zábavné!

Vášeň pro jídlo

Když jsem byl mladý, moje rodina jela na dovolenou do New Orleans a Biloxi. Na této cestě jsem měl tolik nových zážitků z jídla, věcí jako ústřice, langusty, gumbo, jambalaya a další cajunská/kreolská jídla.

Pamatuji si, že jakmile jsme byli doma, byly chvíle, kdy byl můj táta v kuchyni a vařil některá z těch jídel, která jsem jedl na výletě. Nikdy předtím jsem se o to moc nestaral, ale po naší dovolené jsem se přistihl, že se mu častěji dívám přes rameno a učím se, jak vařit některá z těch nezapomenutelných jídel.

Zvláštní vášeň pro kouření jídla

Myslím, že je to kombinací chutí a křehkosti masa. Uzení dodává masu úžasnou chuť, kterou doplňuje koření a různé BBQ omáčky. Spolu s chutí se uzení často provádí při nízkých teplotách a po dlouhou dobu, což má za následek křehkost, odpadávající maso z kostí. Také se mi líbí, jak může kouř přidat nový chuťový profil pokrmu. Pamatuji si, jak jsem poprvé uzil rajčata, abych udělal krémovou rajčatovou polévku – kouřová chuť tu polévku úplně proměnila. Bylo to tak chutné!

Nejoblíbenější věc ke kouření

Vepřové maso! To je pravděpodobně širší, než jste se ptali, ale je pro mě těžké to více zúžit. Rád kouřím skoro cokoli vepřového včetně žebírek, vepřového zadku (trhané vepřové – ach jo!), svíčkové a dokonce i mletého vepřového masa na chutné uzené tuky. Na druhém místě je losos. Jalapeno poppers jsou také skvělé. Jo, taky kuřecí křídla. Dobře, myslím, že bych teď měl přestat.

Proč Bradley Smokers

Miluji Bradley Smoker pro jejich snadné použití. Opravdu mají funkci „nastav a zapomeň“, která je vynikající pro nízké a pomalé vaření.

Kouřím hodně vepřových zadků a hrudí, které vyžadují hodiny a hodiny uzení. Je úžasné, že s Bradley mohu nastavit teplotu, naplnit udírnu spoustou dřevěných bisket a ty se automaticky posunou. Dělám to pořád kvůli dlouhému nočnímu kouření. Mohu jít spát s naprostou jistotou, že Bradley Smoker pracuje pryč, udržuje stálou teplotu a proudí kouř. Kromě snadného použití jsem opravdu ohromen tím, že Bradley Smoker je schopen pokaždé produkovat trvale skvělé výsledky, u všeho včetně masa, ryb, sýrů, ořechů a dalších!

Zpráva pro všechny ty fanatiky potravinářského kouře

Pokračujte v kouření! Kouření neustále roste po celém světě a jednotky jako Bradley Smokers ho dělají dostupnější než kdy předtím!

Navštivte můj web: www.theblackpeppercorn.com