Why You Should Use Bradley Bisquettes To Smoke Food

Proč byste měli používat Bradley Bisquettes To Smoke Food

Posted on: January 13, 2023



Výběr ideálního dřeva pro uzení potravin v udírně může být skličující proces.

Výběr ideálního dřeva pro uzení potravin v udírně může být skličující proces.

Proč Bradley Bisquettes

Bradley Bisquettes jsou výjimečným způsobem, jak přidat lahodnou kouřovou chuť vašemu jídlu v udírně Bradley. Jsou vyrobeny z přírodního tvrdého dřeva nebo ovocného dřeva bez přidání jakýchkoli škodlivých přísad nebo jiných chemikálií. Díky tomu produkují čistší kouř, který dodává vašemu jídlu přirozenou kouřovou chuť. The Bradley Bisquettes jsou také k dispozici v mnoha příchutích v závislosti na použitém dřevě.

Proč používat Bradley Bisquettes na kuřák? Zde jsou některé z hlavních důvodů, proč zákazníci milují naše biskety pro pokaždé perfektní kouř.

  • Produkuje čistý kouř bez jakýchkoli škodlivých složek, protože během výrobních procesů nejsou přidávány žádné chemické látky.
  • Hoří po delší dobu, což je činí levnější, protože během kouření budete potřebovat méně bisket. Jedna bisketa hoří přibližně 20 minut. Také udržuje konzistentní kouření během celého procesu kouření. Protože je doba hoření konstantní, je snadné udržovat kontrolu teploty.
  • Biskety jsou k dispozici v desítkách příchutí v závislosti na použitém dřevě. Můžete si vychutnat různé příchutě a experimentovat s uzením masa.
  • Biskety Bradley jsou lisovány v kompaktních velikostech, které lze stohovat. Nepotřebují mnoho úložného prostoru a jsou pohodlné na přepravu. Můžete si koupit všechny biskety, které potřebujete pro velké kouření, bez obav o místo.

Cena Bradley Bisquettes

Tyto biskety jsou dostupné v široké škále cen na základě několika různých faktorů. Mezi tyto faktory patří počet bisket v balení, druh dřeva, ze kterého jsou vyrobeny, a chuťový profil bisket.

Obecně platí, že biskety Bradley jsou levnější než mnoho druhů dřeva používaných k uzení. Jsou také cenově výhodné, protože mají delší dobu hoření. Například na hodinu uzení potřebujete pouze tři biskety. To by bylo méně než 1,40 dolaru za hodinu, nákup od bradleysmoker.com.

Různé druhy dřeva pro uzení potravin

Udící dřevo se běžně vyskytuje v mnoha velikostech a tvarech. Zde jsou některé z dalších typů a jejich výhody a nevýhody:

  • Protokoly: Používají se hlavně na tyčový hořák. V tomto scénáři budete muset před zahájením procesu kouření spálit poleno na žhavé uhlí. Budete muset dosáhnout vyšší teploty, abyste vytvořili správné množství kouře a udrželi tuto teplotu po dlouhou dobu. Je velmi obtížné použít polena pro uzení a získat konzistentní výsledky.
  • Kousky- Dalším druhem dřeva používaného k uzení jsou dřevěné kusy. Jsou drsné, velikosti vaší pěsti a přiměřeně dobře hoří. Kusy se snáze spravují než polena, ale i tak může být obtížné udržet správné množství tepla a kouře po dlouhou dobu.
  • Bramborové hranolky-Jsou menší než kusy (kolem velikosti mince). Tyto kusy dřeva lze snadno najít a rychle spálit. Dřevěné štěpky mohou dobře fungovat při krátkém kouři, ale nejsou dostatečně jednotné v hustotě a tvaru, aby vám poskytly konzistentní teplo a kouř po dlouhou dobu.
  • Pelety-Dřevěné pelety jsou vyrobeny z pilin z tvrdého dřeva, které jsou stlačeny, aby byly kompaktní. Mají válcovitý tvar a někdy jsou k dispozici v různých příchutích.

Bradley Bisquettes VS. Pelety

Bradley Bisquettes jsou speciálně navrženy pro práci u kuřáků Bradley. Pelety jsou na trhu také velmi běžné. Naše biskety mají určité podobnosti s peletami a některé významné rozdíly.

Podobnosti

Bikety a pelety využívají podobné zdroje energie jako při uzení potravin.

Níže jsou uvedeny některé z jejich podobností:

  • Lisované dřevo: Bikety i pelety jsou komprimovány, aby se ušetřilo místo. Naše biskety jsou však speciálně navrženy tak, aby hořely a pokaždé vydávaly konzistentní množství kouře.
  • Zcela přírodní: Bikety i některé pelety jsou vyrobeny z přírodních a obnovitelných produktů, které produkují čistý kouř. Díky tomu si vychutnáte kouřovou chuť bez škodlivých chemikálií

Rozdíly

  • Konzistence: Biskety Bradley jsou speciálně navrženy tak, aby vám pokaždé poskytly správné množství tepla a kouře. Tato úroveň detailů je důvodem, proč špičkoví kuchaři a špičkové hotely používají naše biskety.
  • Chuť: Pelety a další zdroje paliva shoří na popel. Tento popel zanechává ve vašem uzeném mase špatnou chuť. Naše biskety jsou navrženy tak, aby uhasly dříve, než shoří na popel, takže pokaždé získáte chuť čistého kouře.
  • Vyžaduje méně místa: Jak biskety, tak pelety Bradley potřebují méně místa k přepravě a skladování. Jsou vhodnější pro skladování pro četná uzení jídla, aniž by zabíraly příliš mnoho místa. Kuřáci pelet spálí 1 až 3 libry pelet za hodinu. Na druhou stranu, se 3 libry bisket (120ct box) můžete provozovat udírnu po dobu 6 hodin.

Závěrečné myšlenky

Bradley Bisquettes dejte pokaždé lahodné uzené maso. Jsou ideálním zdrojem paliva pro Bradley Smoker a lze jej použít i u jiných kuřáků.

Zde jsme vám ukázali, jak biskety produkují tu správnou kouřovou chuť, hoří konzistentně po dlouhou dobu a neproměňují se ve škodlivý popel jako jiné zdroje paliva.

Podívejte se na další Bradleyho tipy a triky na našem blogu se dozvíte, jak posunout své uzení na další úroveň lahodnosti.