How To Get Better Smoke From Your Food Smoker

Jak se dostat Lepší kouř Od vašeho kuřáka

Posted on: January 16, 2023



Důležitou součástí toho, abyste pokaždé získali dokonalé uzené maso, je stálá teplota uvnitř udírny. Tajemství spočívá v tom, že velikost dřevěných štěpků a hustota musí být co nejrovnoměrnější, aby vám poskytlo správné množství čistého kouře po dlouhou dobu.

Důležitou součástí toho, abyste pokaždé získali dokonalé uzené maso, je stálá teplota uvnitř udírny. Tajemství spočívá v tom, že velikost dřevěných štěpků a hustota musí být co nejrovnoměrnější, aby vám poskytlo správné množství čistého kouře po dlouhou dobu.

Ve společnosti Bradley jsme posedlí tím, že nasadíme kouřovou skvrnu, aby bylo vaše maso chutné se správným množstvím kouřové chuti. Bisquettes Bradley jsou speciálně navrženy pomocí tajného procesu, aby byly jednotné ve velikosti a hustotě. To znamená, že získáte konzistentní teplotu a kouř po dlouhou dobu, kterou potřebujete, takže vaše maso bude pokaždé chutné.

Nyní také nabízíme ochucené biskety také! Nyní s ochucenými Bradley Bisquettes můžete také kouřit v široké škále příchutí. Bradley Bisquettes jsou k dispozici v řadě lahodných příchutí, jako je olše, jablko, třešeň, javor, bílý ořech, dub, pekan, pacifická směs, mesquite atd.

Jak vzduch proudí kuřákem

Každý kuřák Bradley je klasifikován jako přirozený kuřák. Vzduch je do udírny vpouštěn nepřetržitě ze spodní nebo boční strany udírny. Bradley Smoker nemá žádné ventilátory a žádný způsob, jak zadržet kouř nebo vzduch.

Proč byste vlastně chtěli zadržovat kouř? Kouř, který dodává skutečně dobrou chuť kouře, je v počátečním kouři.

Dalším mýtem je, že nemůžete otevřít dveře a zkontrolovat jídlo, zavřít dveře a nebát se, že ztratíte všechen kouř. Chcete přijít o kouř, protože chutnější kouř je jen pár sekund od jeho vytvoření. (Ale uvědomte si, že čím více otevřete dveře, ztratíte teplo, takže na to pamatujte)

Nezapomínejte mít průduch otevřený vždy, když kouříte, protože budete potřebovat průduch pro vlhkost, která uniká z čehokoli, co kouříte, abyste se dostali ven z věže. V opačném případě se vlhkost zkondenzuje a bude pršet tento příšerný „černý déšť“ na vaše jídlo a také vyteče spodkem dvířek. Kromě toho vlhkost zachycená ve věži také udrží vaši teplotu v krabici dole.

Proč používat elektrický kuřák

Elektrické kuřáky, jako je Bradley, mají tendenci se snadněji používat a mají mnohem kratší křivku učení a jsou také bezpečnější než tradiční kuřáci. Elektrické udírny jsou pro uzení masa po celý rok vhodnější. Pro srovnání, kuřáky na dřevěné uhlí, které jsou vyrobeny z tenkého kovu, nejsou schopny udržet stejné množství tepla během chladných měsíců.

Kvalitní udírna potravin musí mít všechny pokročilé funkce, které umožní udírně pracovat samostatně bez velké pozornosti. Kuřák Bradley je jednou z takových možností, které profesionálové důvěřují již léta. Každý model Bradley Smoker je navržen s pokročilou technologií a uživatelsky příjemnými funkcemi pro bezproblémový a delikátní zážitek z uzení jídla.

Zabalit

Zde jsme se s vámi podělili o to, jak získat lepší kouř z vašeho kuřáka, abyste si mohli vychutnat lahodná uzená jídla a ovládnout umění uzení jídla pomocí těchto Bradleyho tipů a triků. Doufáme, že tyto jednoduché tipy vám daly jistotu, že v této sezóně zapálíte kuřáka a překvapíte své blízké.

Další skvělé nápady, jak ze svého Bradley Smoker vytěžit maximum, najdete v úžasných článcích na našem webu Bradley Smoker Food Smoker Blog pro další tipy a triky.