| |

recepty podle Bradley


Terminologie uzení

Láky na nakládání masa Sušení Uzení chladným kouřem Uzení horkým kouřem
Tohle je fáze přípravy pokrmu před uzením. pokračovat Po naložení nebo aplikaci suchých ingrediencí, zlehka opláchněte povrch a nechte hodinu schnout pokračovat Uzení pokrmu aniž by byl pečen pokračovat Horké uzení... jednoduše proces uzení a pečení zároveň pokračovat

Doporučené recepty

V současné době jsou recepty pouze v angličtině
Bradley's Famous Hot Smoked Salmon

Ingredients

  • Cure (white sugar & salt approx. ratio of 500 g (1lb) salt to 60 g (2oz) sugar)
  • Vegetable oil
  • Garlic and onion salt or powder. Substitute dill or ginger or dry mustard for the garlic and onion.
  • Coarse black pepper

more

 

Briketky z olše

Briketky z jabloňě

Briketky z třešně

Briketky z ořechu

 

Briketky z javoru

Briketky keře rodu prosopis

Brikekty z dubu

Briketky z pekanového ořechu

Briketky Bradley-Smoker blend