Děláme to, co milujeme

Ve společnosti Bradley Smoker jsme hrdí na to, že poskytujeme nejčistší kouř a nejkvalitnější kuřáky, které zpomalí kouření, ať už vás napadne. Nejsme první a nebudeme poslední, ale rozhodně jsme nejlepší. Naše udírny jsou navrženy tak, aby vám poskytly jídlo nejlepší chuti bez neustálého sledování.

  • Náš příběh zní takto: mistr kuřák nevěděl nic o chytání lososa a požádal nás o radu. Pokud se chtěl naučit chytat ryby, řekli jsme mu, že nás bude muset naučit udit lososa. Pak jsme sdíleli základní pravidlo rybolovu...nelovte tam, kde ryby nejsou. Na oplátku řekl, že musíte ovládat kouř, prostý a jednoduchý.

  • S pevně zakořeněným principem uzení potravin jsme se rozhodli vyrobit udírnu, která přesně toto dokázala – produkovala čistý, nepřetržitý kouř bez nutnosti neustálé pozornosti. Vytvářel fantastický kouř a výsledné jídlo nebylo nic menšího než vynikající. Místní gurmánští kuchaři byli první, komu se Bradley Smoker dostal do rukou a my ho nyní přinášíme všem.

Na grilu jsem ‚kouřil‘ maso, ale chtěl jsem opravdového kuřáka. Bradley Smokers jsou ještě jednodušší, než jsem si myslel. Nastavte to a zapomeňte na to.

  • značka

    Bradley jako značka nabízí bezkonkurenční kvalitu, jednoduchost a konzistenci. Jsme tu již nějakou dobu, ale stále přinášíme nejnovější technologie s nejlepší chutí. Milujeme to, co děláme, a děláme to, co milujeme.

  • Poslání a vize

    Bradleyho posláním vždy bylo přinést vám udírnu, která vám na stůl přinese to nejlepší uzené jídlo. Od 70. let pracujeme na tom, abychom každému nabídli ty nejlepší možné chutě kouře, široký výběr produktů a pohodlí automatických krmných bisket. Naší vizí je být společností, do které každý chodí za kuřákem, a kde lidé mohou objevit krásnou chuť uzeného jídla, aniž by museli dělat práci, kterou zabere normální kuřák.

  • Odhad.

    1986

    40 let zkušeností

    Od prvního dne až po vše, co přijde, se stále zlepšujeme v tom, co děláme.

  • Přes

    1,5 m

    Kuřáci prodáni

    Od kuřáků, kteří milují venku, až po domácí kuchaře, je tu kuřák pro každého.

  • Přesně

    16

    Lahodné příchutě

    Od javorových po karibské směsné biskety, existuje tolik možností.

společenství

Nic se nevyrovná setkání lidí u lahodně uzeného jídla. Rozbijte chladiče a rozjeďte nápoje, podělte se o nějaké příběhy a připojte se ke komunitě Bradley Smoker Community. Najdete zde skvělé místo, kde se můžete podělit o své zkušenosti, recepty, triky a doufejme, že i nějaké tipy, jak pozvednout svou hru s kouřením.

Bradley Smoker Endorsements

Mark Hix

” I have been using the Bradley Smoker for six years and it has revolutionised our menus in the restaurants to the point that we are even selling de Beauvoir smoked salmon in Selfridges food hall. Although we use them commercially for all our restaurants they are a fantastic thing to have at home if you are a keen fisherman, smoker, or experimental cook, having it at home in the garage or built into the shed. “

– Mark Hix, chef and restaurateur

Nathan Outlaw

” Using the Bradley Smoker gives us an extra technique angle when developing new recipes. The consistency of the smoke is what gives this product a consistent reliability which is what we need due to the precise nature of our cooking. Other smokers tend to be erratic.”

– Nathan Outlaw, Michelin Starred chef and restaurateur

sam white

“Our Bradley Smoker is an essential bit of kit for 45 Jermyn St. Not only do we have our own Piccadilly Smoked Salmon on the menu for breakfast, lunch and dinner, but we also sell it in the food hall of Fortnum & Mason.

The smoker is fantastic for smoking fish, but we also use it to smoke a variety of produce, like beetroots and parsnips – the smoker creates this incredible depth of flavour and makes for really interesting salads and purees.

Smoking inhouse also allows us to have control of consistency of flavour and product which is very important to us.”

– Sam White, Head Chef 45 Jermyn St. Fortnum & Mason

peter gorton

” At Gortons we use Bradley Smokers for a range of speciality dishes, especially when game is in season. In a busy restaurant kitchen they provide us with the flexibility to create our own smoked food items with remarkable ease and efficiency. “

– Peter Gorton, chef and restaurateur

jose souto

” Bradley Smoker brings a new dimension to cooking game, with flavour and texture guaranteed. It makes the game season last longer by allowing us to extend the shelf life when there is a glut of in-season game available. A fantastic way to add value and a different eating experience. “

– Jose Souto, field sportsman and food writer
(Jose is a Chef Lecturer, at London Westminster Kingsway College where Bradley Smokers are used in the teaching kitchens.)