Smoked lamb loin

Uzený Jehněčí kotleta s pestem rub a krémovou feta omáčkou



Jehněčí maso je již plné chuti. Proto nebudete potřebovat mnoho koření, aby to bylo správné.

Někteří lidé preferují své jehněčí vzácnější, zatímco jiným se to líbí dobře, takže sledujte teplotu a odstraňte požadovanou dareness.

Ingredients

8 Jehněčí kotlety

½ šálku pesta

½ šálku sýra feta

¼ šálku 10% smetany

1 PL olivového oleje

½ lžičky soli

½ lžičky čerstvě mletého černého pepře

Biskety s příchutí Bradley – Apple, Dub nebo Hickory

Preparation

V misce vhoďte jehněčí kotlety do pesta a ujistěte se, že jsou rovnoměrně obalené. Zakryjte potravinářskou fólií a dejte do lednice alespoň na hodinu marinovat.

Umístěte jehněčí kotlety na udírnu.

Nastavte udírnu na 250 °F pomocí Bradley Flavour Bisquettes – Apple, Oak, Hickory nebo jiného jemnějšího dřeva.

Udit jehněčí kotlety asi 2 hodiny nebo dokud vnitřní teplota masa nedosáhne asi 145 °F, což je pěkná střední vzácnost. Někteří lidé upřednostňují své jehněčí vzácnější, zatímco jiní ho mají rádi lépe propečené, takže sledujte teplotu a odebírejte v požadovaném množství.

Během uzení připravte omáčku přidáním fety, smetany, oleje, soli a pepře do nádoby mixéru. Mixujte, dokud nebude hladká a krémová. Konzistence by měla být podobná zakysané smetaně. V případě potřeby přidejte během mixování trochu smetany, aby se omáčka zředila.

Vyjměte jehněčí kotlety z udírny a podávejte se smetanovou omáčkou feta.

Podle: Steve Cylka