Spiced Smoke Roasted Cauliflower

Kouř, který Pražená květák

Dan Shahin

Tento Spinced Smoke Roasted Cauliflower je fantastický způsob, jak změnit věci nahoru.

Ingredients

1 Celý květák

50 g změklého nesoleného másla

Šťáva z 1 citronu

1 stroužek mletého česneku

1 lžička mleté skořice

1 lžička mletého škumpy

1 lžička mletého kmínu

1 lžička mletého koriandru

1. Garam Masala

1 lžička Aleppského pepře - Pul Biber

1/4 lžičky mletého kardamomu

Preparation

Metoda:

Všechny ingredience kromě květáku smícháme v míse a dobře promícháme. Na konci by měla mít 1 jednotnou barvu, ne pruhovaná.

Vnější listy květáku ořízněte.

Přiveďte k varu velký hrnec s dobře osolenou vodou a přidejte květák.

Jakmile se vrátíte k varu, nechte vařit 7-10 minut, dokud nezměkne na nůž, ale stále s malým odporem. Dávejte pozor, abyste nepřevařili, protože se rozpadne.

Květák sceďte a nechte 10 minut vařit.

Zapněte udírnu a jednou nastavte teplotu na 110C až do teploty zapněte udírnu. Použili jsme biskety s příchutí třešňového dřeva, ale můžete použít biskety s příchutí Bradley, které chcete.

Potřete hojně kořeněným máslem a snažte se dostat mezi růžičky do vnitřního květáku, pokud to vůbec půjde. Nechte si přibližně 1/4-1/3 hřbetu na podlévání.

Květák vložíme do udírny s odkapávací miskou a necháme 1 hodinu udit a v polovině potřeme zbylým kořeněným máslem.

Třešeň
 Dřevo

Třešňové biskety pro kuřáky Bradley

Cherry Bisquettes poskytují jemné, sladké a ovocné aroma ideální pro uzení drůbeže, ryb, mořských plodů, hovězího, vepřového, jehněčího, vodní drůbeže, zeleniny a sýra.

Shop Now